I
Iblis
Гостин
Чекај да проверам... Да бе женско сум ...
Заедно сме посреќни и задоволствата се повеќекратни и поголеми...Мило ми е што не сум сама женско овде... заедно сме посилни хахаха
чутете да не дојди Evill или Игор....че почни да се фали со мускулите.......че ве избрка од форумоФМило ми е што не сум сама женско овде... заедно сме посилни хахаха
Во ЧДА е темава се зезаме, хехех види сликата.Се додека не почнам да плачам не сум пијана...
Да де знам... и тебе те сакам ...Во ЧДА е темава се зезаме, хехех види сликата.
Ништо од 21, шаманите правеа магии ги истераа злите духови... не гледаше вести?Влегов во новата година варејќи си кафе и играјќи Assassins creed revelations и Diablo 3 бетата на лаптопот на другар ми.Направив мала пауза само за да наздравам со шампањ-не вреди да сум црна овца кога дома сите грабнале шампањ.
Во недостиг на подлабоки зборови среќна нова година и се најубаво другари кајганџии,да ви се исполнат желбите и сл и нормално нека ви се остварат што е можно повеќе желби оти ете кај ни е 21 декември.
Што се тоа вести?Ништо од 21, шаманите правеа магии ги истераа злите духови... не гледаше вести?
Никој не ме викнал да истерувам ништо, некој политички муабети ќе се биле тоа.....Ништо од 21, шаманите правеа магии ги истераа злите духови... не гледаше вести?
Известување за секојдневните случки во светот...Што се тоа вести?
или што направиле нашите домашни експерти политичари шнајдери.....Известување за секојдневните случки во светот...