Новогодишни Форевр Алоунери на Кајгана

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Нова ера, нова песна која добро ќе ги отслика нашите афинитети како народ. И онака сегашнава нема пејач што знае да ја испее.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кои би биле почетните стихови?

Удри посилно, можам и појако?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.714
Поени од реакции
31.805
,,,
,,,
kakva cheshmovacha bre,,,ima da bide ko onoa mukjni vodiche da ja dobiesh so boiche,,,mislam de ko onie ofarbanite alkos pijaloci,,,:icon_mrgr:,,,
,,,na meni,,,::свиркам:
-pola voda so pola cheshmovacha,,,i da ne ja tupam premnogu /:facepalm:/ aj vaka veseloooooo,,
:jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee:[DOUBLEPOST=1419446944][/DOUBLEPOST]

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Ио многу нежна оваа за химна, ќе нема дел ни оф да викнеме.[DOUBLEPOST=1419446358][/DOUBLEPOST]Јас мислам оваа да ни биде химна и да не ни се закануваат бугарите има превод и за нив:

задолжително превод пратете.
Ептен крши филм ова. Доколку не се смени химната во знак на протест годинава ќе сум форевер алоне сам!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Ништо ја не би менувал во песната. Ќе си оди на оригинал англиски како би му покажале на светот дека сме дел од напредната цивилизација. Песната убаво не отсликува бидејќи не постои Македонец кој не чувствува силна љубов кон Тендерите. Само во повеќето случаи таа љубов е невозвратена, што е тажно, што пак од друга страна ја објаснува нежната мелодија која сме ја избрале за химна. За тепање нема потреба никој никого да тепа, ја како премиер ветувам дека мед и млеко ќе потече. За почеток ќе ги намалам давачките на хонорарите од 35 на 30% и прашањата за Државниот испит од 20 на 10. Има сите да ми пеете Друже Ио ми ти се кунемо...

За новогодишни резолуции зборуваме не сме оф-топик. Мојата е да станам премиер на оваа вукојебина. И да ја оженам Anne Hathaway. По тој редослед.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
За новогодишни резолуции зборуваме не сме оф-топик. Мојата е да станам премиер на оваа вукојебина. И да ја оженам Anne Hathaway. По тој редослед.
Чек да им кажам јас на партизаните шо планираш. Он Ен ќе ја женел....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ептен крши филм ова. Доколку не се смени химната во знак на протест годинава ќе сум форевер алоне сам!!!
Слза од очите се отрони..

Ио е премиер јас сум опозиција само давам предлози кои секако нема да се прифатат колку да галамам нешто по улици.

Inception

Професор Д-р
Член од
3 април 2012
Мислења
115
Поени од реакции
55
Се бараТ шанкер со искуство :D специјалност - „ Домачи “ коктели :vozbud:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Јас може не, ама има таму ред. Му помина редот на Фолиери. Сеа си ја зема Шулман .
[DOUBLEPOST=1419447785][/DOUBLEPOST]
Слза од очите се отрони..
Ебате емотивецот шо сум. Арно не плачи ќе ве дружам.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.714
Поени од реакции
31.805
,,,a za meshpajz ke dobiete vo paket so muzika i ovoa,,,i treba da e ovogodishna himna,,:icon_mrgr:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Абе кај се мислењата од Нова 2013?

Kajgana Shop

На врв Bottom