- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
мора да се знае прво братот со кој став настапува, или по ставот на Грујо тој ќе излезе со став од типот Грција е во право ние сме криви ние провоцираме ние треба да попуштиме
abe prijatel zarem mislis deka ako pises deka LJube ne e dostoen za da izleguva grujo so nego na tv duel ke ti poveruva nekoj,koga ni ti sam na svoeto pisano ne si veruvas.
vikas imal grujo rabota pa nemal vreme.
kako ima vreme da ve laze vas,neka izleze javno da go prasaat site od sprotivniot tabor sto i kako raboti.
a toa deka poracal LJube na a-1 tv toj ubavo mu kaza da bira grujo i televizija i voditel,samo da se pojavi i da go prasaat javno za imeto i za se drugo.
e sega za kraj ako nemase vreme koga go vikase rada,LJubco i ostanatite,zar i sega nema vreme za BRATOT,ILI NESTO KRIE?
kako ima vreme za na sitel,za kaj janko,za kaj milenko ?????
zosto sam ne se zaprasas kako tamu ima vreme da odi ??????/
Negoviot duel so Gruevski e bespredmeten (od isto "kotilo" se).Pero, Brat Ljube saka da se predstavi kako zashtitnik na starite- vistinskite VMRO-vci. Dali e taka???
Imashe poveke seriozni aferi, no tri (Sina Ptica, Duvlo, Bugarska ambasada) koi gi podgotvuvale SDB i KOS vo period 92-97 godina i koi bile direktno vpereni protiv VMRO DPMNE i chlenovite ili simpatizerite na partijata se dokumentirani.
Brat Ljube chetiri godini beshe vo MVR , del direktor na sluzba, del MINISTER, mozel, odnosno MORAL da gi vidi site dokumenti, osobeno onie vrzani so progonot na VMRO-vci.....
Site tri aferi se dokumentirani i obznaneti. No za pomladite malku za Sina Ptica i Duvlo.....
Прегледај го приврзокот 11585Прегледај го приврзокот 11586
Прегледај го приврзокот 11589Прегледај го приврзокот 11588
Potpisnik ili nalogodavach bil ministerot FRCHKOVSKI. Aj shto Brat Ljube ne go gonel Frchko 98-2002, no zoshto toj ili nekoj od negoviot izboren shtab ne pokrenaa INICIJATIVA ZA PROVERKA NA FAKTI pred komisijata za LUSTRACIJA i taka dokraj ja razotkrie ulogata na Frchko i SDSM vo valkanite igri protiv VMRO DPMNE i chlenovite.....
Tocno.abe zarem neznaes deka na duelot dvajcata ke gi gledame nema prv i vtor
e sega sto prvo trebalo LJube da kaze,pa neli kazal,i tebe ne ti se sviga,aj sega neka izleze grujo i neka kaze pa da slusneme site i toa bratot javno da go prasa ,
pa kako moze kaj janko i kaj milenko do 4 casot sabajle da zbori i da ne laze nebare sme site moroni,a sega go branis nemal vreme .......e sto e mnogu mnogu e
ja mislam deka nesto krie,i ne me pogoduva toa mnogu ama tebe bi trebalo da te zamisli kako si glasal za nekoj sto se krie i toa celi tri cetiri god,a ti seuste slepo mu veruvas.
mene vaka da mi se krie LJube nema da go pocituvam,ama izgleda tebe ne ti smeta da zivees vo lagi i rozovi izmislici
Moze.Секој си бара бренд за себе.
Бране е државник
Грујо е реформатор
а Љубе е обединител.
Може ли вака?
Заборавив да го ставам и Бучко -тој е Европеец и просветител.
Tocno...ti kako pravnik znaes deka od zatvor covek se vraca ili so ideja za osveta iliti recidiv...ili so ideja za popravka na grevojte...a LB veli mu prostil i na NG i na Hari...Настрана бугарофилството на брат ви Љубе, ми се чини дека човекот си дојде со некаква мисија дадена во Хаг...
Се така ми се чини некако...
Таква сигурно НЕ!Da i mene mi se cini so misija da ne obedini
A zosto taka mislis bas me interesira i iskreno me interesira zosto mislis deka e polos od Branko ili GrujoТаква сигурно НЕ!
1. Не верувам на човек кој по дома си има обесено портрети на Ванчо Михајлов и компанија и расправа нешто во тој контекст околу национално помирување. Таков е бугарофил и е против македонските интереси.A zosto taka mislis bas me interesira i iskreno me interesira zosto mislis deka e polos od Branko ili Grujo
да се надоврзам на 4тата точка ...1. Не верувам на човек кој по дома си има обесено портрети на Ванчо Михајлов и компанија и расправа нешто во тој контекст околу национално помирување. Таков е бугарофил и е против македонските интереси.
2. Во 2001 се глупираше на фронтот (така да го наречеме). Правеше „пази Мирко метак“ финти, а проста багра веруваше дека избегнал куршум наменет за него...мислам...смешно!
3. За воља на вистината, кога беше во Хаг, навивав за ослободителна пресуда, бидејќи тој е само формално суден, а всушност, државата Македонија се суди...беше Министер за внатрешни работи...
4. Кога си дојде од Хаг со ослободителна пресуда, некако стана поголем пацифист од Ганди, и некако тотално променет, што јасно ми укажува дека е „во мисија“...дадена таму, во Хаг.
Од кого, со која цел...времето ќе покаже...а дека не е обединителна, не е...
vancevtodor iskreno ne te razbrav so tvojata replika ,dokolku mi pojasnis bi ti bila blagodarna,i se razbira dokolku mozam ke ti odgovoram so zadovolstvo.
mojot post go pisav samo od edna pricina.nemozam da podnesam premierot koj ja vodi drzavava da odbegnuva da se pojavi na tv soocuvanje.
nemozam da podnesam sekojdnevno da se pojavuva na tv koi site znaeme deka gi kontrolira,i uste si zema za pravo da odbira na koi prasanja ke odgovori.dokolku nekoj od novinarite se obide da mu postavi prasanje koe ne e po negova merka i ne vlijae na pokacuvanje na negoviot rejting,toj ednostavno BEGA .
Osa, neka kaze Brat Ljube zoshto molchel za ova;
.... „лицето се ангажира за следење на активности од позиции на македонски екстремизам и врховизам“ што беше, всушност, перфидна форма за следење на тогашното ВМРО-ДПМНЕ. Се отворија илјадници досиеја за т. н. македонски екстремисти, односно вистинските вмровци кои во тие опасни времиња го понесоа товарот на самостојноста и невидените малтретирања од тајната полиција.....
...Brat Ljube saka da se predstavi kako zashtitnik na starite- vistinskite VMRO-vci. Dali e taka???
Imashe poveke seriozni aferi, no tri (Sina Ptica, Duvlo, Bugarska ambasada) koi gi podgotvuvale SDB i KOS vo period 92-97 godina i koi bile direktno vpereni protiv VMRO DPMNE i chlenovite ili simpatizerite na partijata se dokumentirani.
Brat Ljube chetiri godini beshe vo MVR , del direktor na sluzba, del MINISTER, mozel, odnosno MORAL da gi vidi site dokumenti, osobeno onie vrzani so progonot na VMRO-vci.....
Site tri aferi se dokumentirani i obznaneti. No za pomladite malku za Sina Ptica i Duvlo.....
Прегледај го приврзокот 11585Прегледај го приврзокот 11586
Прегледај го приврзокот 11589Прегледај го приврзокот 11588
Potpisnik ili nalogodavach bil ministerot FRCHKOVSKI. Aj shto Brat Ljube ne go gonel Frchko 98-2002, no zoshto toj ili nekoj od negoviot izboren shtab ne pokrenaa INICIJATIVA ZA PROVERKA NA FAKTI pred komisijata za LUSTRACIJA i taka dokraj ja razotkrie ulogata na Frchko i SDSM vo valkanite igri protiv VMRO DPMNE i chlenovite.....
Negoviot duel so Gruevski e bespredmeten (od isto "kotilo" se).
Ako Brat Ljube e toa za shto se prikazuva, treba da ponudi duel na drugi ludje.....