Нова партија на Љубе Бошкоски - "Обединети за Македонија"

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Со кој се обединивте бе „Македонци“ , со командантите од 2001 против кои се боревте и за кои лежевте затвор , со оние кои оставија стотици семејства без родители, сопрузи и синови , со грчките платеници во Македонија ??? Така ли се правие обединета Македонија бе срамови светски ?

R

RAYTHEON23

Гостин
Со кој се обединивте бе „Македонци“ , со командантите од 2001 против кои се боревте и за кои лежевте затвор , со оние кои оставија стотици семејства без родители, сопрузи и синови , со грчките платеници во Македонија ??? Така ли се правие обединета Македонија бе срамови светски ?

некој е во коалиција со нив......обединет:toe:

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Den Donchev, Orovchanec, Bochvarov, Jonovski, ovi e li se Ljubevite stari VMRO-vci....
Posocenite trojca se pismeni da napisat programa...ni gram poslaba od portokolada na Vmro...i da baraat mandat da ostvarat taa programa...a stari vmrovci se vo NP...i sluzat za potsmev od strana na postojno vmro i opsto mladinata ni...

Член од
28 март 2008
Мислења
133
Поени од реакции
3
Posocenite trojca se pismeni da napisat programa...ni gram poslaba od portokolada na Vmro...i da baraat mandat da ostvarat taa programa...a stari vmrovci se vo NP...i sluzat za potsmev od strana na postojno vmro i opsto mladinata ni...
Резултатите од старите ВМРО структури добро и се познати на македонската јавност, и затоа се таму каде што се. Фалби за нив звучат ептен дегутантно.

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Темава не е интересна исто како и пратијата.
ќе се перчи некое време и ке помине, ќе се заебе уште повеќе. жално!
Ама кој да му каже

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Темава не е интересна исто како и пратијата.
ќе се перчи некое време и ке помине, ќе се заебе уште повеќе. жално!
Ама кој да му каже
Го делам твоето мислење.:helou:

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
ne cuv odgovor od grujo dali prifati duel so BRATOT

ubavo mu rece LJube da izleze javno na TV duel i da se izjasni i za imeto i za se drugo ,a ne ko sto kaza BRATOT deka edno zbori grujo vo kancalarijata koga se samo oni dvajca,a sosema drugo zbori koga e so zlenstvoto i so strancite.

eve ubava prilika ako e CIST grujo sto ne izleze na tv duel,ako nema sto da KRIE neka izleze a ne da vladee skrivajki se od javni debati,pa duri i mirka velinovska vo emisija kaj janko javno mu poraca na gruevski da izleze i da debatira so neistomislenicite ,da se sooci co branko,so LJube,so LJubco,so drugi vidni politicari da izleze i da ne ubedi deka pravilno ja vodi drzavata.

Тошо Малерот

Фудбалер
Член од
12 април 2009
Мислења
79
Поени од реакции
3
Според мене, би можело ова да успее.

Напред Брат Љубе :vozbud::vozbud:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ne cuv odgovor od grujo dali prifati duel so BRATOT

ubavo mu rece LJube da izleze javno na TV duel i da se izjasni i za imeto i za se drugo ,a ne ko sto kaza BRATOT deka edno zbori grujo vo kancalarijata koga se samo oni dvajca,a sosema drugo zbori koga e so zlenstvoto i so strancite.

eve ubava prilika ako e CIST grujo sto ne izleze na tv duel,ako nema sto da KRIE neka izleze a ne da vladee skrivajki se od javni debati,pa duri i mirka velinovska vo emisija kaj janko javno mu poraca na gruevski da izleze i da debatira so neistomislenicite ,da se sooci co branko,so LJube,so LJubco,so drugi vidni politicari da izleze i da ne ubedi deka pravilno ja vodi drzavata.

"братот" не е никој фактор за со него да се излезе на тв дуел, неможе да има тв дуели кога нему ќе му брчне некој си има попаметна работа отколку да се занимава со него на на телевизија
баша фино од него пораката ја прати директно од еден од најантимакедонските медиуми А1 што уште од старт укажува на неговиот став
последно од него слушнавме
- треба да бидеме попустливи во однос на името, за него предлогот на Нимиц беше прифатлив :tapp:
- претеруваме со антиквизација или поточни сакаше да каже дека тоа не е наша историја или се срами од тоа
- "Не ни е Грција крива, треба да престанеме да ја сатанизираме.“

ова последново третово најако е
и тој со овие ставови ли сака да излезе на тв дуел?

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Gruevski se plasese od Boskoski zosto ako go zadrzese vo partijata i mu gi ispolnese 3te baranja toj ke ostanese i ke go popravase na sekoja greska. Zosto Ljube kako heroj ima golem broj podrzuvaci(150.000) i Grujo nemase sam da ja vodi partijata kako sho ja vodi sega tuku ke imase nekoj koj ke go sovetuvase za greskite ama sega to e to.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Грујо има доминантна власт во земјава и каде каде има повеќе поддржувачи од Љубе
а не заборавај дека дел од тие поддржувачи беа на ВМРО ДПМНЕ, дел од Народна, дел од сдс дел неопределени
прашање е дали сега сите тие ќе застанат зад него

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
"братот" не е никој фактор за со него да се излезе на тв дуел, неможе да има тв дуели кога нему ќе му брчне некој си има попаметна работа отколку да се занимава со него на на телевизија
баша фино од него пораката ја прати директно од еден од најантимакедонските медиуми А1 што уште од старт укажува на неговиот став
последно од него слушнавме
- треба да бидеме попустливи во однос на името, за него предлогот на Нимиц беше прифатлив :tapp:
- претеруваме со антиквизација или поточни сакаше да каже дека тоа не е наша историја или се срами од тоа
- "Не ни е Грција крива, треба да престанеме да ја сатанизираме.“

ова последново третово најако е
и тој со овие ставови ли сака да излезе на тв дуел?
abe prijatel zarem mislis deka ako pises deka LJube ne e dostoen za da izleguva grujo so nego na tv duel ke ti poveruva nekoj,koga ni ti sam na svoeto pisano ne si veruvas.
vikas imal grujo rabota pa nemal vreme.
kako ima vreme da ve laze vas,neka izleze javno da go prasaat site od sprotivniot tabor sto i kako raboti.
a toa deka poracal LJube na a-1 tv toj ubavo mu kaza da bira grujo i televizija i voditel,samo da se pojavi i da go prasaat javno za imeto i za se drugo.

e sega za kraj ako nemase vreme koga go vikase rada,LJubco i ostanatite,zar i sega nema vreme za BRATOT,ILI NESTO KRIE?
kako ima vreme za na sitel,za kaj janko,za kaj milenko ?????
zosto sam ne se zaprasas kako tamu ima vreme da odi ??????/

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
abe prijatel zarem mislis deka ako pises deka LJube ne e dostoen za da izleguva grujo so nego na tv duel ke ti poveruva nekoj,koga ni ti sam na svoeto pisano ne si veruvas.
vikas imal grujo rabota pa nemal vreme.
kako ima vreme da ve laze vas,neka izleze javno da go prasaat site od sprotivniot tabor sto i kako raboti.
a toa deka poracal LJube na a-1 tv toj ubavo mu kaza da bira grujo i televizija i voditel,samo da se pojavi i da go prasaat javno za imeto i za se drugo.

e sega za kraj ako nemase vreme koga go vikase rada,LJubco i ostanatite,zar i sega nema vreme za BRATOT,ILI NESTO KRIE?
kako ima vreme za na sitel,za kaj janko,za kaj milenko ?????
zosto sam ne se zaprasas kako tamu ima vreme da odi ??????/
јас те прашав со кој став братот ќе излезе на таков дуел
изјавите негови ти ги дадов
со тој став ќе се појави?

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
abe neka izleze grujo i negovite da gi slusneme stavovi,a ne ko sto ti pisav edno zbori so BRATOT na samo vo kancalarija a drugo so clenstvoto.

ova i za vas e ubavo da izleze ke vidite barem na sto ste dali ve laze ili ne

Kajgana Shop

На врв Bottom