Нова дискотека?

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Еј ме испукафте со тоа 8000-ката :) Па во Валандово има дискотека што собира 8000 зошто да нема и кај нас.

Член од
18 јануари 2006
Мислења
176
Поени од реакции
0
:)))))))

Na Skopje ne mu treba tolku mnogu golema diskoteka ... po moe mislenje, na Skopje mu treba diskoteka koja ke ima golem podium,isto taka bide super animirana, odlicno osvetluvanje, laseri, topovi za sapunica , i mnogu drugi pridruzni stvari !

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
hellracer напиша:
Na Skopje ne mu treba tolku mnogu golema diskoteka ... po moe mislenje, na Skopje mu treba diskoteka koja ke ima golem podium,isto taka bide super animirana, odlicno osvetluvanje, laseri, topovi za sapunica , i mnogu drugi pridruzni stvari !
Еее претера, одите во Ибица ти :) Доволно е да има еден добар подиум, добро озвучување и луди танчерки:)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па онаму до Саем нели ќе правеа најголемата дискотека?
-Што бидна Господ знае само. :D

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43
Доволно е да има еден добар подиум, добро озвучување и луди танчерки:)
Dobra zamisla, ali ima eden mal problem shto treba da go imash na um....Kaj shto ima tancherki, tamu ima i seljaci, a kaj shto ima seljaci, koga-togash kje dojde i turbo-folk.....ete go koloseum za primer :)

kolku i da se kosi so nechivi ochekuvanja, principot e sleden, na ubavo sredeni mesta idat ubavo sredeni lugje, shto ne e taka losho neli, ali problemot e shto tie ubavo sredeni lugje ne sakaat igraat za da ne si gi zapotat odelcata i da ne im gi zgazne nekoj kondurchinjata.

Na pomalce sredeni mesta idat lugje shto se vistinski ljubiteli na muzikata koja shto ja ima na tie mesta, na tie lugje ne im e realno gajle kaj se naogjaat i kakvi se drugite shto doshle na tie mesta, tie lugje doshle da se izduvaat i nishto drugo ne gi interesira osven 3 raboti: 1. dobrata muzika, 2. da ima shank za da zemat pijachki i 3. da ima wc za kaj da gi ispraznat tie pijachki :)

Shto mislite kako transerive opstojuvaat tolku dolgo so pravenje zhurki po priroda? :) Nit imaat efekti nit imaat tancherki a nemaat bogami ni diskoteki, a se ubivaat sekoe leto od zhurkanje :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Малце да ја подновиме темава....... :)
Според мене би требало да има една идеална дискотека/ ноќен клуб кој ќе му пружи вистинска забава на граѓаните..... голем подиум, голема сцена, добро осветлување, добри сепариња и добра организација :)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Незнам за другите градови , ама на Скопје и му треба ново диско а во исто време не му треба.
Не му треба зашто народов генерално за жал у задње време у главном се пали на т фолк или на рок бенодви. Ај второто и не е толку лошо ама веќе здосадија бендовите во живо по клубовите. Џабе ако отворат нова дискотека ако внатре ечи т фолк или некој бенд со репертоар на песни кои се вратат уназад 10 години.

На Скопје му фали дискотека со подиум без конпоји на него, подиум каде што ќе може кој сака да има простор да поигра, сеприњата и масите нека се од страна, му треба дискотека каде што ќе се пушта актуелна клубска музика, па макар и актуелни хитови, ретро забава исто не е на одмет а и по некое гостување на некој ДЈ. Не ми е јасно како народов да заборваи или па менаџерите на дикотеките заборавија дека порнао во Скопје функционираа клубови и тоа упсешно, а не пуштаа т фолк и исто така функционираа успешно без бенд во живо. Не викам ова што е сеа актулено да се укине но очајно треба и нешто ново. Доволно да се потсетиме на стариот Колосеум, на ретро журките во летното Хард Рок што беше кај Палас, на МНТ на времето или па на Булевар.
Така да намалете малце со бенодвите во живо и т фолкот. Дај малце видете како е у светов.

Kajgana Shop

На врв Bottom