Најтрагично било шо сите го купуфале Nevermind само за да ја слушнат Тин Спирит...Jimmie напиша:abe ej.. Smells Like Teen Spirit bese himna na edna cela generacija, a vie gi sporeduvate so G'N'R, glupost..
Nesakam da bidam nekulturen, ama ako veke ocenuvas koj e najdobar gitarist, prvo treba da slusnes durgi raboti.elen4e_bonjovi напиша:Gnr se extra i gi obozavam i steta so Axel i Slash ne uspeaa da ostanat zaedno...Oni se najdobar duet na vokal i gitarist...Nirvana se Ok ali oni svirea grandz a toa e razlicno od Gnr i dvata benda se razlicni ali i dvata benda se dosta dobri...Ali ja go sakam Slash...Najdobriot gitarist na site vreminja (spored mene)...:music3:
воопшто не е разлог 3 те акорди за да мразиш некој музичар, тука веќе не согледѕуваш реално туку се водиш по принципи, и не си орворена кон други бендовиMarata напиша:Глупи ми се ваквите споредби ама ај... ГНР во овој случај, зашто ич не го поштувам бескрајното лигавење на Курт и бескрајното вртење на сите 3 акорди што ги знаел...
Уффф....какфо бледо размислуфање...Marata напиша:Глупи ми се ваквите споредби ама ај... ГНР во овој случај, зашто ич не го поштувам бескрајното лигавење на Курт и бескрајното вртење на сите 3 акорди што ги знаел...