Не станувам без кафе!

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
нема шанси да пијам кафе веднаш откако ќе станам. ако сум прва смена, кафе пијам после школо, а ако сум втора - пред да тргнам у школо :) за викенди првото кафе ми е пола саат или саат после доручекот :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Пијам кафе само во друштво,а како што каснам секојпат уште кафе насабајле ми фали :nesum:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Од кафе само турско СТРОГО НЕ! другото е добредојдено иако во мали дози, односно поретко пијам. Најчесто нес ама не секојдневно онака кога ми се пие кога ќе му мавнам мерак за пиење.:baeh:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Dve a nekogas i tri golemi sholji mi se pojadok i rucek!
Sekoja goltka mi e zadovolstvo, zatoa gi ljubam utrata!
Kafeto na utro mi e eden od omilenite delovi od denot...:smir:

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Јас го пијам кафето оти обожавам кафе...
Никогаш не ми помогнало да се рассонам или да останам будна цела ноќ
На факултет почнувам од кај 9 или 10,а јас сум обавезно станата сат и пол пред то.
Не за кафе, туку да имам време за се, па имам време и за едно кафе, ама кажав не го пијам за да се рассонам

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
se razbira nautro prvo kafence pred TV ili pred PC citanje ( gledanje ) vesti sto ima novo pa onda sve ostalo

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
зависник не сум не осеќам потреба едно станување па кафе денес можим да поминам и да не пијам а се случува и по 10 да испијам а шијам црно без шекер наздравје кафе

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
порано кафе не кафе не ми праеше разлика...сега....аууу...сега без кафе неможам да се расонам...

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
bez kafe ne otvarav oci sega nasto mi pravi problem so zeludnikot i eve sega si pijam caj

Срничка

just a simple girl
Член од
12 јуни 2007
Мислења
63
Поени од реакции
2
цел ден ми е поспан ако не се напијам кафе на сабајле и тоа не кафе набрзинка него за мене пиењето кафе е цел ритуал.
си имам посебна шољичка дома и таа ми е мерка за кафе(икој друг дома несмее да пие од неа),си ја полнам со убаво турско кафе без шеќер и си го пијам пополека голтка по голтка цело време држејки си го филџанот во раце осекајќи ја пријатната топлина која излегува од него.
шо да кажам си го сакам кафето.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Обично не се будам со кафе, се будам со вода. Денес за жал се разбудив со Fervex.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom