Antagonist
Systematic Victory
- Член од
- 7 април 2007
- Мислења
- 842
- Поени од реакции
- 41
Да ти раскажам нешто...Со развојот на филмската индустрија...холивудските режисери успешно нанесоа некои сцени на филмското платно.А истите сцени имаа доста добар психолошки ефект на гледачите.Како по ѓаволите очекуваш да ти докажам нешто на ФОРУМ.
Ја не праам муабет за луѓе што УОПШТЕ не ги познаваш Гет ит? Никој не рече да им забраниме на луѓето да даваат ветувања.. Тука само ДИСКУТИРАМЕ ти текнува? Да се самоубијам што ме вадат од такт таквите луѓе пошто светецот Император вика дека мора да поднесувам такви фаци? Абе ај и ти не трескај глупости..
Иначе од кај мислиш дека имам потреба ТЕБЕ нешто да ти докажувам?
Бај Д Веј јас тука можам да ти ветам дека ќе насадам пиперки на Марс? Ќе ми веруеш пошо не треба да ги игнорираш ветувањата?
******* Убиецот замавнува со ножот , жртвата прави испаничена фаца со ширум отворени очи....се слуша вресок****** но никогаш никој не го виде убиецот како го забива ножот во телото на жртвата...дејствието се случува во умовите на гледачите.
Мила моја Гирллллллл.....
Ако добро го анализираш мојот пост...ќе можеш да заклучиш дека главно се состои од прашања!!!!
А твојот ум е тој што ги генерираше одговорите...и ти си самата таа што се исфрустрира од тие одговори.
Повторувам....тоа беа само прашања...па без разлика на кој начин и во каква форма и какви се....сепак се само прашања...
и нема потреба од таква иронија..."светецот Император".....затоа што тоа ја прави ситуацијата уште поиронична....и еве ќе ти образложам зошто....
За ти мене така иронично да ме наречеш Светец...треба да бидеш свесна дека јас се обидувам да глумам светец...И секако за тоа тебе да ти пречи мора да стои причина позади тоа....значи ти приметуваш дека сум само wana be светец....а како би приметила без да имаш знаење за тоа што е тоа светец.....
кога веќе го имаш тоа знаење.....можеш себе си да се класифицираш во две класи...
- да бидеш светец
- да не бидеш светец.
Ако не си светец...тогаш не би била поразлична од тоа што мене ме нарекуваш...и е многу смешно и глупаво да си правиш иронија од самата себе си.
Ако си светец....Зар мислиш дека си светец...а...
Вистински светец...не би се нарекол себе си свето нешто....како може некој да биде свето нешто кога обрнува толку внимание на сопственото его....а??
Мила гирлллл
се гледа дека си од оние мачките што на грб не паѓјаат...Бат ин а матер оф факт....немој да милиш дека можеш со сите да се одмериш и испадеш посилана....( и нека твојот ум повторно не генерира нешто што не сум го кажал , болдиранава реченица никаде не кажува дали јас сум тој што е победник или не , туку , дека само добро го познавам тој факт....)