(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Se kaem koj ce kazem neso so ne treba pa posle da e kasno za da povleces toa so si rekol, sea se kaem so prekinav neso so go gradev skoro 4 godine

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
За се шо е од мојата уста или мозок, за ништо не се каам! И мислам оти никојпат нема да се каам за нешто!

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Се каам што пуштив многу луѓе да заминат од мојот живот... :kesa:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.226
Поени од реакции
954
За многу работи, ако фатам да ги редам, нема крај.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не дека не, ама кога и да се покаам за нешто одма се сеќавам на причината за таквата моја постапка и престанувам да се каам. Не дека секогаш ми држат место причините, ама па не сум совршена како што не е и никој друг:kajg:
Ова е суштината. Во моментот кога сме направиле нешто ни изгледало како добра опција...а после ако се покажало како лоша, јебига тоа е живот.
Свесно ако направиш нешто за кое знаеш дека ќе се покаеш и дека е погрешно тоа е друг муабет.
Мој совет ви е, немојте да се кате за ништо, ниту пак немојте да се доведете во сотиација каде што се кате за нешто што се направиле. Подобро покај за нешто што си направил одколку за нешто што не си направил нели :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Претежно се каам за работи што сум сигурна деке можеле да излезат подобро, од што и самата јас би била задоволна, но кога веќе ќе ми текне е касно. И понатаму се надевам дека нема да напраам пак нешто ради кое ќе ја мавам главата во ѕид. На крај краева како што има кажано Дивајн...нит јас сум совршена, нит па другите.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.769
Поени од реакции
5.066
Нормално дека се каам .. за многу работи , ама на крај се ќе испадне како што треба и пак ќе дојдат 5-те минути за да не се каам повеќе .

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Сум се каел повеќепати,кога ке сум зафркнел нешто ептен,али тоа ти е живот,не иде се како што посакуваш:)
кисче

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Што ќе се каам , што ќе смени тоа ? И да се каам и да не се каам исто ми се фаќа. Па на крај која е поентата на каењето ?

Член од
11 август 2010
Мислења
96
Поени од реакции
33
Џабе викаат демек пак да се вратаат од старт пак би ги праиле истите работи. Сите знаеме дека не е така. Јас се каам за речиси пола од тоа шо иам напраено у цел живот за мои 20 години, опфакам и ситници нормално. Нема чудење сам осум реална од како се проанализирав :toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се каам за нешто што немав време да го кажам очи во очи со личноста а не е истиот ефект преку ПЦ -.- И МАКА ми е ... ;/

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Се каам за некои работи, но после кога ќе сфатам дека нема фајде, дека од грешките се учи и дека едноставно немало да бидам тоа што сум ако не се случила онаа работа за која се каам (се надевам ме сфаќате :)), продолжувам понатака.

Kajgana Shop

На врв Bottom