Непочитување на полициски час

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Избори се ближат нека не те чуди. Они го донесоа градоначалник со 600-0 по гласачки места низ Сингелич.
Go donese Toni takozvan Mocko i nikoj drug - bivsiot gradonacalnik na vmro sho bese 8 god. i se pokaza kaj najmizerija

Sds nikogas nema da pobedi nikogas vo gazi baba ako ne bea ogromen broj lugje zamereni na Toni ,toa se dokaza i so cudniot fakt deka sds izgubi na sovetnicka lista a pobedi u gradonacalnik (i site drugi pred i otposle izbori sds izgubi), ja neznam 1(eden) sho glasase za Toni od sho los zbor go biese.

Ovoj sea sho e retardov i koza da bese mesto nego ke go glasaa samo da go kaznat drugiot.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Go donese Toni takozvan Mocko i nikoj drug - bivsiot gradonacalnik na vmro sho bese 8 god. i se pokaza kaj najmizerija

Sds nikogas nema da pobedi nikogas vo gazi baba ako ne bea ogromen broj lugje zamereni na Toni ,toa se dokaza i so cudniot fakt deka sds izgubi na sovetnicka lista a pobedi u gradonacalnik (i site drugi pred i otposle izbori sds izgubi), ja neznam 1(eden) sho glasase za Toni od sho los zbor go biese.

Ovoj sea sho e retardov i koza da bese mesto nego ke go glasaa samo da go kaznat drugiot.
Без оркиве никој не го носеше. Тоа дека гласаа против Тони да, ама без овие и тоа не беше доволно.
На советничка оркиве си гласаа нивни луѓе, затоа таму изгуби сдс.
Батали да не тераме на таа тема :)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Јас лично не би се радувал вакви орди ако почнат да го фаќаат вирусов, зашто? Ќе настане покољ со државните капацитети и на крај ради вакви битанги ќе нема место за некоја наша баба, дедо, мајка, татко, ќе плачат по телевизии како нив не ги примале дека биле Албанци, ќе има протести и на крај ќе го јаде мирниот народ како и секогаш...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.612
Избори се ближат нека не те чуди. Они го донесоа градоначалник со 600-0 по гласачки места низ Сингелич.
Отиде од станица да ги земе АЛОООО :pos:
Имал ли барем дозвола за движење?
Борче такси - тел.бр. 192
Јасно ми е сето тоа, ама сепак ова е вонредна ситуација, пандемија, очекував дека барем малце од малце ќе се смени нешто и дека ќе нема вакви ситуации. Со ова буквално се испосраа на сите мерки донесени до сега, испаѓа дека не важат законите за сите во овие кризни времиња. И сеа ти гарантирам периодов што следи за да покажат строгост од МВР ќе се истурат на некои наши што го прекршуваат часот, пази не велам дека не треба да ги казнат ако го прават тоа, ама каде е правдата тука ако за едни важи а за други не важат законите?

Инаку денес бев нешо до Плимонт со татко ми и влегов ептен на кратко до тој Кругер маркетот што е таму на Арачаински пат, луѓе верувајте не се знае кој пие кој плаќа, ниту маски, ниту растојание, одат по 10 души во групи да пазаруваат, галама, безредие, тотална некултура, буквално да му се згади на човек. Се повеќе и повеќе сфаќам дека џабе се мерките од Владата и дека невин (поштен) народ го јаде и ќе го јаде во иднина ради одредени поединци и групи на луѓе кои се себични или живеат во камено време.

Едит: Се е кажано

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
За тоа што ги прекршуваат мерките односно полицискиот час треба да се казнат. И нема никакво оправдување за тоа, ако можеме сите останати можат и тие. Тоа што за некого важи законот, а за некого не сами сме си криви. Од друга страна за разлика од нас тие се сложни и ако треба заедно ќе го јадат к***т. Можете да јадете гомна до утре сабајле за тоа какви луѓе се, ама како народ посложни се од нас илјада пати. И доста веќе во секоја тема го отековте со нив. Не заслужуваат внимание воопшто. Ако не им е грижа за нивното здравје нека излезат сите надвор. Сами ја влошуваат состојбата.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Батали да не тераме на таа тема :)
И ја викам да не тераме, само у тешка заблуда си ако мислиш дека орки имаат улога у гази баба,глеј колку се процентуално,глеј резултати каде 2:1 сосе орки губат ,сингелич е многу мал дел од г баба и не значи ништо во најбројаната скопска општина.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.415
За тоа што ги прекршуваат мерките односно полицискиот час треба да се казнат. И нема никакво оправдување за тоа, ако можеме сите останати можат и тие. Тоа што за некого важи законот, а за некого не сами сме си криви. Од друга страна за разлика од нас тие се сложни и ако треба заедно ќе го јадат к***т. Можете да јадете гомна до утре сабајле за тоа какви луѓе се, ама како народ посложни се од нас илјада пати. И доста веќе во секоја тема го отековте со нив. Не заслужуваат внимание воопшто. Ако не им е грижа за нивното здравје нека излезат сите надвор. Сами ја влошуваат состојбата.
А замисли само како што кажа тролејбус, овие не се пазат и ајде да не ни е гајле за нивното здравје... Ама што мислиш утре кога ќе се разболат и кога ќе биде прашање дали тебе да те примат во болница што си почитувал полициски час или него што ете не.... што мислиш во болница тебе ќе те одберат??? Ако сакаш да ја запалат болницата и да ги заколат лекарите... Пак си ти што ќе оди јабана...

Член од
8 јануари 2013
Мислења
649
Поени од реакции
2.106
Сега нема потреба реисот да повикува на одење во џамија и масовно заразување.
Доволно се испозаразија вечерва,за да пренесат по другиве населби у Скопје...:popce:

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
А замисли само како што кажа тролејбус, овие не се пазат и ајде да не ни е гајле за нивното здравје... Ама што мислиш утре кога ќе се разболат и кога ќе биде прашање дали тебе да те примат во болница што си почитувал полициски час или него што ете не.... што мислиш во болница тебе ќе те одберат??? Ако сакаш да ја запалат болницата и да ги заколат лекарите... Пак си ти што ќе оди јабана...

Епа што треба на сила дома да ги вратат? Колку повеќе на сила се обидуваат толку полошо ќе биде. Тие од бандера електричари симнуваа и не им даваа струјата да им ја исклучат, а ти мисли си дека џандари ќе ги доведат во нормала. Јас го почитувам полицискиот час затоа што не сакам да разболам некој од моето семејство, па да си ја лупам главата од ѕид. Нив ако не им се мили членовите од семејството нека прават што сакаат. Како и да е како и да вртиш пак јас ќе одам јабана.

B

Beginner

Гостин
Најдобро е сега споделувајте го видеото секаде на сите социјални мрежи ако треба и овде отворете нова тема во оваа да не одиме оф топик. Ама треба цела Македонија да виде со кој живее треба секој ден ова видео да се објавува на социјалните мрежи гомна леле не би ги примал никад во болница не заслужуваат...

Член од
6 мај 2019
Мислења
61
Поени од реакции
26
Факт е дека Полицијата мора да гледа еднакво за секога и да третираат исто дали, македонци,албанци.
Неззам која била причината што излеге, и да излегле си направиле ризик што можат да се заразат на нивна одговорност.
А Градоначалников сигурно сакал со убаво да ги фати да не доаѓа до некој поголем проблем,
Али ако има следен пат не треба да ги толериаат сите во станица или нека платат дебело. Само казна му е мајката за овој народ.

B

Beginner

Гостин
Па забрането е собир на 5 групи само за тоа сите можеле да попијат казни а овие се собрале 200-300 ГНИДИ гнасни,,,

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Да не земам да почнам да постирам видеа од непочитување на брачата што ги најдов на фб постирани, а тие самите ги постирале на некоја си тик ток апликација, као демек види колку сме јаки
Ама дај немојте вака ви се молам,цела една нација да обвинувате поради некои поединци :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom