Немири во Косовска Митровица по натпреварот Турција - Србија

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Знаеш коефициенти за утакмициве?

Србија - Словенија
Србија - Хрватска
Србија - Македонија
Србија - Босна
Србија - Црна Гора

Србија - Косово
Србија - Војводина
Србија - Санџак
Србија - Београд...

Уште не преболи што Хрватска загуби? Гревота...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Србин из Косовске Митровице напиша:
Kako probudite dedove i oceve u sebe. Kako probuditi Srpskog junaka koga veliki boj ceka. Kenjali smo mi i ranije na forumima i jak sam bio na vilice da cu da idem na Kosovo i to prvi, ali kad se stisa euforija sednem i razmislim da meni nesto nedostaje, jos nisam bio speman da se borim za Srbiju. Fali mi porodica, celjad, naslednici. Sad kad sam dobio to sto mi nedostajalo osecam se slobodan, osecam se spreman da nastavim gde su nasi predci stali. Znaci idem u Boj ali ne iz sebicnih razloga da dokazem svetu koji sam ja junak a na ratistu uvek zadnji probijam liniju. Sad bre brate sam spreman prv da idem pa i da poginem. Ispunila mi se dusa, prozivio sam zivot kakav takav, nekad sam imao vise nekad manje ali ljubav prema Srbiji i prema svoga naroda, to je uvek bilo na Maksimum. Grize me nesto unutra, moj pra deda pre 60 godina da se nie borio nas kraј Srpski ne bi bio. I celog mog zivota dicio sam se s time, a cemu ce se diciti moja deca. Usranoj evropi i homoseksualnih brakova. Epa nece moci mamicu im jebem.Hleba da nemam da jedem nikad ne bi se prodao. Pa nas Car Lazar da je bio govno ko ovi sadasnji politicari, pa mi bi sad lojavi bili ( Albanci/balii ). Zato braco i sestre mnozite se i spremajte se. Jebali smo turke, jebali smo nemce jebacemo i amere. Mi imamo istorisku sansu da im se iznajebemo majke do koske. I da damo do znanja da vise nema zajebancije sa nama i nek se gone u tri lepe picke materine.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Хаха албанциве не ги бива па мора да се китат со туѓи перја

Kajgana Shop

На врв Bottom