Нема суд во Македонија што ќе суди некого од ОНА

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Во моментов сигурно дека НЕ МОЖАТ судовите да судат, затоа што тие што треба да бидат судени се на власт. Е сега како ќе биде после изборите ќе видиме. Во секој случај кривични дела има осомниени има и треба да се истера ова до крај па да видиме колку од тие т.н. миротворци ќе останат на слобода.

Член од
15 јануари 2006
Мислења
20
Поени од реакции
0
Avala напиша:
Pa jes bre, otisli ste ali kuda? U kurac eto kuda!
Jel ti prijatelju verujes da ja ne mogu da poverujem sta se kod vas desilo, tak sada, kad citam vase diskusije mi postaje jasno da mi ipak nismo jedan isti narod. Mi bismo svi poginuli ako treba, ali ovakvo ponizenje ne bismo trpeli, kao sto je to slucaj sa vama!
I cigani bre, i arapi i naj primitivniji imaju ime, znaju ko su i sta su. Vi ni sa time jos niste rascistili.
Skednerbeg-makedonac, shiptarima boracke penzije, koji su ustali protiv drzave, penzije im dajete, breeeee.
Budi Bog sa nama!!!!
Srbinot e vo pravo do nekade,nie sepak sme slicen napod nikako ne sme ist,za vojnata e vo pravo,ja izgubivme sega za sega,iskreno se nadevam daka vo vtoroto poluvreme znacitelno ke go popravime reziltatot,i ke napravime presvrt neviden,iskreno se nadevam i cekam so netrpenie,sa nadevam deka i so imeto ka ja resime.
No mene licno mnogu me nervira sto albancite po vojnata dobija mnogu poveke beneficii od nas,treba tuka seriozno da se podzamislime,kade vodi se ova .

Sinisa

libertad o muerte
Член од
27 август 2005
Мислења
661
Поени од реакции
52
Avala нема везе са Србијом него је неки примитивни провокатор. Жалосно је каквих све људи има на овом свету.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Инаку, во МК има суд, судот на деветката (9 мм)! Тој нека им пресуди.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Garfield напиша:
Инаку, во МК има суд, судот на деветката (9 мм)! Тој нека им пресуди.
Pa macore ja preporacuvam nasata desetka , po delotvorna e i ama epten ne bremca za partiska oboenost:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не, не, деветка, ама не холоу поинт, новите, оние, експериментални, руски, имаат со експлозивен набој, маме ебава, двојно поразорна моќ од обичен холоу поинт.

Или стар дум дум 7.9??

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ама првин овој да се реши.

Дента кога и беше закован последниот клин во ковчегот на Македонија!!
дента кога копилево полагаше заклетва какоп прецедатељ!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Павел Липранди напиша:

Мора со сребрен куршум, инаку, се повампируваат!
не само за него, за сите овие:

Имаш доволно?? Или да купуваме??

Член од
15 јануари 2006
Мислења
20
Поени од реакции
0
Garfield напиша:
Ама првин овој да се реши.

Дента кога и беше закован последниот клин во ковчегот на Македонија!!
дента кога копилево полагаше заклетва какоп прецедатељ!
Prav si 100,2 %,samo poleka, Tik Tak,Tik Tak,Tik Tak, ........SLEDEKI ...:pishtoldz

Член од
21 февруари 2006
Мислења
21
Поени од реакции
0
Avala напиша:
Pa jes bre, otisli ste ali kuda? U kurac eto kuda!
Jel ti prijatelju verujes da ja ne mogu da poverujem sta se kod vas desilo, tak sada, kad citam vase diskusije mi postaje jasno da mi ipak nismo jedan isti narod. Mi bismo svi poginuli ako treba, ali ovakvo ponizenje ne bismo trpeli, kao sto je to slucaj sa vama!
I cigani bre, i arapi i naj primitivniji imaju ime, znaju ko su i sta su. Vi ni sa time jos niste rascistili.
Skednerbeg-makedonac, shiptarima boracke penzije, koji su ustali protiv drzave, penzije im dajete, breeeee.
Budi Bog sa nama!!!!
Zaeban srbine! Nie sme kandidat clenka za EU. A kede ste vie? Posto sme narod koj sto ne postoi i bidejki sme drzava koja ne postoi spored vas, togas se nadevam deka nema da ve boli koga ke go priznaeme Kosovo. Mislam daj idiotu pola naselenie vie vi Hag. Izgleda nikogas ne ste praktikuvale politika.

Член од
21 февруари 2006
Мислења
21
Поени од реакции
0
kalash напиша:
Srbinot e vo pravo do nekade,nie sepak sme slicen napod nikako ne sme ist,za vojnata e vo pravo,ja izgubivme sega za sega,iskreno se nadevam daka vo vtoroto poluvreme znacitelno ke go popravime reziltatot,i ke napravime presvrt neviden,iskreno se nadevam i cekam so netrpenie,sa nadevam deka i so imeto ka ja resime.
No mene licno mnogu me nervira sto albancite po vojnata dobija mnogu poveke beneficii od nas,treba tuka seriozno da se podzamislime,kade vodi se ova .
Kalash so tresis gluposti! Tebe srbive i braka ti se a? Koj ne ti go priznava imeto znaes? Grcija. A koj e najgolem sojuznik na Grcija? Srbija. Srbi, srbi se nadevam eden den ke ostanete samo so belgradski pasalak.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
49
Поени од реакции
0
srbija ke bide belgradski pasalak, a makedonija ke bide albanska zemja.

du bist ein bißchen ungebildet oder was?

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Avala напиша:
Makedonija nije smela da izlazi ondokar iz Jugoslavije.
Ali vi ste imali lazirani referendum pa ste tako, sa trikovima, ko bajagi 'narod je glasao' izasli, ne sagledavjuci opasnosti koje je taj cin imao i za Makedoniju i za Kosovo i sad za Crnu Goru.
Sad cemo mi ostati bez Kosova, a vas vise nece ni biti jer ce Albanija ili Kosovo sa jedne i Bugarska sa druge strane podelitu ono malo zemlje sto vam je ostalo.

Odi be ligus eden manise od tuka, more samo klinton za vas e lekot, samo mnogu brzo prekina mamicata negova

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не се прајте мрднати со сила!
Тоа што се деси со балканов последниве 15тина години требаше да се деси мноооогу порано. А ако некој го окркал највеќе тоа сме ние Македонците.
А зашто????????????????
Затоа што Македончето си е такво!!!!!!
Македончето си имало држава на ТРИ КОНТИНЕНТА ама Македонче како Македонче од шо е глупо и ова шо е останато денес е многу, просто се чудам како до сега уште не се испичкара и ова делче....кога сте глупи и се раѓате со мислата ДА МУ УМРЕ КОЗАТА НА КОМШИЈАТА така и ви треба!!!
Ебати балканските народи коа дојде на ред едно племе мутантско(зборам за љочките) да ја држи најјаката Мафија не само на Балканот туку и на цел Западен Све, да ги држи најјаките бизниси и бели и црни!!!
Кај се сеа "Светите Срби", тоа пичките хрватски нема ни да ги спомнам, босанците се иста прича како Шкотите во Британија, за Црногорците сите си знаеме, Ние исто ко да не постоиме!!!
Затоа ве молам Бране да не го спомнувате!!!
Човекот си е сосема исправен, си работи на принцип ТРАЖИЛИ СТЕ ДОБИЛИ СТЕ!!!!
Ако некој е толку глуп после 8-9 години крадење ебење на све у земјата шиткање на знаме и име, пак да го гласа!! Епа на ви го бе маме ви ебам!!!!!!!!
А судот?????????
Алооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Ви текнуе на Горан Стојков, Кикереков, Бошкоски??????????????
Ете ти суд!!
Ете ти терористи!!
Абе ФРУСТРАЦИЈА!!!!
Мене лично за да не ми биде криво за целата таа ситуација, цело време се убедувам дека Албанците не ги судат затоа што се ретардирани што бај д веј и се!!!!!
Ако нешто може да ја спаси државава тоа е УБИСТВО НА ЦЕЛАТА СЕГАШНА АДМИНИСТРАЦИЈА и тоа ЛИНЧ НА КАМЕНИ МОСТ како на времето што наши луѓе му направиле на КАРПОШ!!!!!
ПРОКЛЕТИ ДА СЕ ПРЕДАВНИЦИТЕ!!!!!
Нароооде мааакедооооонскиии со каквиии идеееии си тииии доста беееше разбуууди сеее свести се нее спиј тииии!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom