Doc holidej
I'm your huckleberry!
- Член од
- 6 септември 2012
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 52
Taka e!Со 1 милион денари ќе се нахранат сите бездомници во државава...или не?
Taka e!Со 1 милион денари ќе се нахранат сите бездомници во државава...или не?
(Y); Па ни помалку ни повеќе 16.000 евра!!! Ало, па дали сте нормални бре луѓе. За една обична плоча на која пишува нашиот драг тоше или нешто слично 16,000 евра срамота!!Ново Лисиче. Улица и фонтана на истата улица и двете го носат името.
Него, мора 16,000 евра да биде плочата?
Добро луѓе што толку ја преувеличувате работава со Тоше. Како којзнае кој да бил. Пеач. Колку пеачи имало кај нас познати насекаде низ светот, умреле па никому ништо. Споменици, спомен-куќи, па не знам ти што уште. Ај па да имаше и убави песни, се некои глупости пееше. Гретоа и се на млади години умре, ама па сега што да правиме. Да не случајно ќе го оживееме со овие глупости. Не претерувајте. Што не држи вода, не држи...
Кај ме виде ти мене јас да го спомнам проектот Скопје 2014 многу ме интересира?!
Па шо ќе им се споменици на револуционерите од Илинденско востание, ај да ослободеа Македонија, ама вака....
А за песните у право си, требаше тебе да те праша дали е добра пред да ја испее...
Прочитај убаво и цитирај каде го спомнав тој проект...Кај ме виде ти мене јас да го спомнам проектот Скопје 2014 многу ме интересира?!
Па да бидеме реални еден-два имаше, и како печурки 100-200 наеднаш станааПрочитај убаво и цитирај каде го спомнав тој проект...
Демек пред Скопје 2014 немаше споменик на револуционери ?
Уствари у недостиг на аргументи сакаш да го свртиш разговорот на друга тема...
Може ти за 1-2 знаеш, ама дури и да биле толку тоа беше кажано како сарказам и уопште не е тоа целта на дискусијава, туку целта е твојот пот во кој ги омаловажуваш ликот и делото на Тоше. Тоа покажува само колку си бедна личност и стварно те жалам...Па да бидеме реални еден-два имаше, и како печурки 100-200 наеднаш станаа
Јас не го омаловажувам делото глупости збориш туку кажувам дека се претера и спомен куќа и црква, фонтани, улици уште една џамија Тоше Проески да направиме фали и мислам тогаш ќе биде туто-комплето зборот ми беше дека имало и други многу важни личности од естрада кои умреле и никому ништо веќе на телевизија не можеш ни името да им го слушнеш....Може ти за 1-2 знаеш, ама дури и да биле толку тоа беше кажано како сарказам и уопште не е тоа целта на дискусијава, туку целта е твојот пот во кој ги омаловажуваш ликот и делото на Тоше. Тоа покажува само колку си бедна личност и стварно те жалам...
И уште еднаш ќе спомнам, во недостаток на аргументи пробуваш да го свртиш муабетот на Скопје 2014
Ако целта ти е некое лајкче да собереш пишувај во ЧДА зошто таму има поголеми шанси да добиеш лајкче со вакви напишани глупости...
Ќе цитирам твои зборови па ти види дали тоа не звучи како омаловажување...Јас не го омаловажувам делото глупости збориш туку кажувам дека се претера и спомен куќа и црква, фонтани, улици уште една џамија Тоше Проески да направиме фали и мислам тогаш ќе биде туто-комплето зборот ми беше дека имало и други многу важни личности од естрада кои умреле и никому ништо веќе на телевизија не можеш ни името да им го слушнеш....
Па вие го величите повеќе од што треба.Ќе цитирам твои зборови па ти види дали тоа не звучи како омаловажување...
Како којзнае кој да бил.
Ај па да имаше и убави песни, се некои глупости пееше.
Уствари треба пак целиот пост да ти го цитирам, ама овие 2 реченици + болдот од постот сега што го цитирам најмногу бодат очи и покажуваат што уствари си сакал да кажеш.
Добро другар само продолжи такаПа вие го величите повеќе од што треба.
Па ако Тоше не заслужи незнам кој во нашава држава заслужил! Човекот кој направи да се слушне за Македонија во светски рамки и што види во Америка што прават за Елвис Присли или Мајкол Џексон бе па после треси што сакаш!Па вие го величите повеќе од што треба.
Веројатно мислиш на тоа дека Тоше даваше многу пари за хуманитарни цели, така?Па ако Тоше не заслужи незнам кој во нашава држава заслужил!