Lavot напиша:
да ама кажи Бугарија колку помош доби од фондовите на ЕУ и на Нато...
сепак ја извлекоја од дупката
...момчета, много сте ми мили и много сте ми драги, че сме една кр'в обаче имате един кусур. Четете много ама четете само от едната страна, както между другото си четете историјата.
Почнете да четете всичко и нај-важно -МИСЛЕТЕ СИ С ГЛАВИТЕ.
По в'проса за фондовете. Ти, л'вчо, знаеш ли че като член на НАТО, Б'лгарија е подписала всички Standartization Agreements. Това значи п'лно уеднаквјаване на в'ор'жението и с'поставимост. Зашто мислиш преди години Б'лгарија си даде половината танкове на Македонија.
1. Да не му скимне на Слободан Милошевич да прави Ср'бска Крајна в Македонија.
2. Да си очистим остарелите модели, за да започне прев'ор'жаване.
Знаеш ли че бјаха ликвидирани всички военни заводи в Б'лгарија, които годишно изнасјаха военна продукција за 3 милиарда долара.
Знаеш ли, че по договор в момента се обс'жда закупуването на 20 бојни самолета F16, които ште струват на Б'лгарија по 50 милиона долара единија или обшто 1 милиард. Тија пари кој мислиш ги плашта - народа.
По в'проса за фондовете от Европејскија с'јуз. Макро-икономическата рамка за финансиране на Б'лгарија предвижда страната да получи финансиране до 2009 година в размер на 4,8 милиарда.
Заради приемането обаче трјабваше да затворим 2-та реактора на 1-ви и втори блок на атомната чентрала в Козлодуј. Икономическите загуби от това са 14 милиарда евро.
И не ми казвај ,Л'вчо, че пак "не е точно" - заштото точно това работја.
Отворете си очите и стига сте разс'ждавали като балканци. Никој ништо не дава даром.
А колкото до това, че НАТО не ви требе - нали знаеш за лисицата, дето като не стигнала гроздето на асмата рекла, че е кисело!