Многу сум против ова. Како што кажа и ти самата, ако неможеш сам да се одржиш во живот, како ќе успееп да ја одржиш фамилијата? На чесен начин нема. Кога Рамковски и промес (месарницата) и сите останати ќе донираат, не донираат од што се добри, од тоа што мислат дека ќе го придобијат глупавиот македонски народ. И да знаете им успева! И морам да напоменам, во све ама во све има исклучоци. Не заборавајте! Е сега да се навратам на темата. Во случај кога државата ке им купи стан, или ке им даде храна и ред други работи, што мислите кој ги дава тие пари, државата??? Не тоа сме, т.е. тоа сте вие, бидејќи јас спаѓам во групата на издржувани лица, но идејата беше дека народот плаќа (ДДВ). За народот да плаќа, треба да работи. Е кажете ми дали вие работите чесно за да ги дадете парите за некој кој чека на гага? Е тоа е глупавото кај народот македонски. Јас не викам дека не треба да се биде човечен, но ако некој сака да работи, ќе работи. Чистач, чистач. Кој ти дава? Можда ќе се убиеш од работа, но барем ќе се одржиш во живот. Барем ќе пробаш. Fair enough. А за тоа дали треба да се прават деца и се останато, мислам дека знаете што мислам...