C
cige
Гостин
Бевме во Ханиоти во хотел Калипсо на почетокот на август, соба за четворица со појадок за 85 евра.
Прв крак има доста Србишта што одат само знам дека плажите блиску до хотелот се кнап.Бевме во Ханиоти во хотел Калипсо на почетокот на август, соба за четворица со појадок за 85 евра.
Затоа увек идам на втори.Прв крак има доста Србишта што одат само знам дека плажите блиску до хотелот се кнап.
.
Море ако си млад оди на некој остров слушам Закинтос било шема на првиот одат млади брачни парови и пензионери.Затоа увек идам на втори.
Не. На првиот одат млади и таму е гужва, журки, Срби и Македонци...Море ако си млад оди на некој остров слушам Закинтос било шема на првиот одат млади брачни парови и пензионери.
Струмица - Солун 70 евра такси. Пишете ако сте заинтересирани.Не знам кај да прашам за превоз до Солун, затоа тука ке пишам. Има ли некој неделава што планира да иде во Солун, ние сме двајца, би сакале да делиме такси превоз со некого, па ако случајно има нека пише
Патем, дали знаете како најефтино да стигнеме до Солун. Бусот од Скопје трга дури во 6 саат, а нас ни треба порано превоз од 4 барем. Дали можеби од гевгелија...
Кажете ако имате некоја информација.
Поздрав
Фала
Кој град на вториот крак ќе ми го препорачаш? Знам дека сегде плажите се убави, ама сакам да има таверни и шеталишта за навечер. Несакам местото да биде штама. Првиот крак го имам прошетано, дај малку посоветувајме за на вториот додека не сум заминал да не промашам некое пусто гратче.Не. На првиот одат млади и таму е гужва, журки, Срби и Македонци...
На вториов е за парови со деца и пензионери. Ја идам на вториот, баш затоа што е помирно и посредено. Но, за жал последниве неколку години идат све поише Македонци и Срби и таму, па морам како и дома да го трпам нивниот простотилак.
Тоа ти што го бараш го имаат гратчињата на првиот крак Касандра. На Ситонија такво нешто, колку што знам, е Сарти. Другиве се помалку или повеќе за мирен одмор.Кој град на вториот крак ќе ми го препорачаш? Знам дека сегде плажите се убави, ама сакам да има таверни и шеталишта за навечер. Несакам местото да биде штама. Првиот крак го имам прошетано, дај малку посоветувајме за на вториот додека не сум заминал да не промашам некое пусто гратче.
Кажи ми нешто повеќе за Никити и Неос МармарасТоа ти што го бараш го имаат гратчињата на првиот крак Касандра. На Ситонија такво нешто, колку што знам, е Сарти. Другиве се помалку или повеќе за мирен одмор.
Бисер пром и уште многу други агенции праат тури по 600-700 ден у паралиа и олимпик бич, на пазар3 имаш превоз до грција со кола разгледајKade mozam da najdam kompanii sto nudat prevoz do Grcija? Planiram da skoknam na dva dena do more, ama nemozam nisto da najdam online.
Има една агенција Невадо или Навадо така нешто се викаше, прогуглај малку.Kade mozam da najdam kompanii sto nudat prevoz do Grcija? Planiram da skoknam na dva dena do more, ama nemozam nisto da najdam online.