Некои нови клинци...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Joseph Gordon Levitt и Michael Fassbender. Се повеќе и повеќе созреваат во улогите, посебно вториов во Shame :cuc:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Мене никој не може да ми го замени Пачино...НИКОЈ!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Фала Богу дека не може никој да го земе неговото место, човекот е легенда и мене лично ми е омилен актер.
Ама сепак темава е за промовирање и дискутирање за новата, свежа крв на екраните и филмското платно, затоа што сепак нели никој не може вечно да глуми. Чисто да видиме кои актери и актерки се сметаат за “иднината на филмот“.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Chris Hemsworth

Во Thor и The Avengers беше одличен, во Snow White and the Huntsmen беше уште подобар. Мислам дека ќе има одлична кариера како актер. Моментално работи на 4 филмови истовремено.

Josh Hutcherson

Уште еден млад актер што мислам дека ќе има добра кариера. Во Journey to the Center of the Earth беше одличен, и во вториот дел Mysterious Island исто, сега работи на третиот дел.

Mila Kunis

Оваа пи*кетина ако не успее во Холивуд тогаш незнам која друга моментално млада актерка би успеала. Најубава и најјака од сите. Си го бидува девојчето, плус Украинско потекло има. :) Нема утнато филм досега, сите улоги и се добри.
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 13:17 ---
И мене ми е глупаво што се збори за заменување на старите фаци со нови помлади. Нив никој неможе да ги замени, тие ќе си останат легенди. Новите актери може да имаат многу добри кариери, ама да ги заменат Ал Пачино, Роберт Де Ниро, Шон Конери, Harrison Ford и многу други никогаш...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Melissa George, разнесе во Triangle, а и во другите филмови во кои игра е секогаш на високо ниво. Комбинација на лепота, шарм, харизма, и талент.

Ellen Page, фантастична во Juno, Hard Candy (маестрална!) Inception исто така одлична, одлична комбинација на лепота и талент, но овој пат уште поголем во спроедба со Мелиса Џорџ.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Пола постови се без текст или само со една реченица (што за мене е бетер отколку без текст) а мојот го избришавте.
Кој ме хејтна? :(
Да, моја грешка што не ја дочитав до крај крејзи дека пишала да не бидат само слики ама барем правдата да се сподели и кај другиве.

Комбинација на лепота, шарм, харизма, и талент.
Ја погоди сликата каде што не се гледа ниту еден од квалитетите :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Jessica Chastain

Ми станува една од омилените актерки. Растури во The Help, сега само што го догледав во Lawless и таму беше одлична. Неможам да најдам торент од Wild Salome да ги видам во комбинација со Ал Пачино, ама гарант и тоа ми било лек за очобол :)
Утре ќе го гледам и Take Shelter, некако по трејлери не ми беше по мерак филмов, ама поради женскава морам да го изгледам.
Супер актерка е пак ќе кажам се внесува во секоја улога, веќе беше номинирана за оскар, нека продолжи со ова темпо и стаутетката не и бега во скоро време.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Добро сега, 35 годишни актери не се клинци, добро е што не ги спомнавте и Волтер од Breaking Bad и Сол од Homeland...

Ана Кендрик

Девојкава има некаков шмек, некаква посебна харизма. Не е класична холивудска убавица ала Енџи, ама ти го привлекува вниманието со секоја сцена. Онака, cute and funny and smart. Можеби е до мене, а можеби е што совршено се соживува со секоја улога. Барем во филмовите кои сум ги гледал, Up in the Air и 50/ 50, каде ми остави впечаток и покрај тоа што улогите и` беа споредни и вообичаени. Тука Io Sono би рекол дека ќе и` треба некое време да се испере од Twilight, и тоа можеби е точно, ама точно е и дека има време да се докажува се` повеќе.
Не баш. Единствени кои не можат да се исперат од Твајлајт се главните двајца. Инаку нема што да им се забележи, млади актери, си бараат шанса. Пред снимањето на Твајлајт кој можел да знае каква бљувотина ќе излезе... Ана Кендрик имала среќа што не добила главна улога. Инаку не поради тоа што Бела или како ја викаа ја имаше таа несреќа па сега ја хејтам, туку сериозно, Ана Кендрик за неа е Мерил Стрип. Не е само дека е “cute“ туку си ја знае работата девојчето. Кој не ја запазил нека си ги изгледа Up in the Air и 50/50, самообјаснувачки се. Мене ми е омилена млада актерка.

Dakota Fanning
Најголем flop дефинитивно и е Twilight. Го немам гледано филмот и незнам како глуми во него, али со самото тоа што има глумено во Twilight лично за мене ќе има црна дамка во кариерата.
Види Ана Кендрик,

иначе дефинитивно, талент број 1 од новата генерација, ја гледам како новата Дру Баримор, со тоа што се надевам дека ќе има многу поуспешна кариера.

Го комплетира списокот на топ 3 млади актерки во моментов. Се сте кажале, доволно беше само да цитирам :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.267
Поени од реакции
30.571
Мислам дека Jessica Chastain ќе стане една од најзапамтените актерки во Холивуд баш затоа што го има оној шмек на ѕвездите од шеесетите.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Мислам дека Jessica Chastain ќе стане една од најзапамтените актерки во Холивуд баш затоа што го има оној шмек на ѕвездите од шеесетите.
Тотално се согласувам, лани растури во сите филмови во кои се појави, но не можам да ја бројам во темава, баш да е клинка, не е. Иако е откритие.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јуан Питерс или ѕвездата на American Horror Story. Дечково знае да глуми, сега има 25 и мислам дека ќе тера далеку. Ако е паметен може да има кариера како Џозеф Гордон Левит.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Тотално се согласувам, лани растури во сите филмови во кои се појави, но не можам да ја бројам во темава, баш да е клинка, не е. Иако е откритие.
Се мислев дали да ја ставам во темана, сепак 30+ има, како што видов кои други беа ставени, во годиште е тука некаде плус 2-3 години.
Ако не е за тука бриши :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Добро луѓе, како може во тема за нови клинци, да ставате актери што имаат по 35-40 години?
Муабетов, ептен ми се свиѓа Бред Пит како актер, мислам дека ќе направи добра кариера во Холивуд, години се пред него. Оу вејт...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Paul Dano, Расутри во Little Miss Sunshine, Being Flynn, The Good Hearth итн, харизматичен, одлично глуми, се соживува со улогите како да глуми цели декади, како најискусните актери.

Што е најважно е многу природен! за цела класа подобар од другите таканаречени нови актери.

Kajgana Shop

На врв Bottom