Фала Богу дека не може никој да го земе неговото место, човекот е легенда и мене лично ми е омилен актер.Мене никој не може да ми го замени Пачино...НИКОЈ!
И мене ми е глупаво што се збори за заменување на старите фаци со нови помлади. Нив никој неможе да ги замени, тие ќе си останат легенди. Новите актери може да имаат многу добри кариери, ама да ги заменат Ал Пачино, Роберт Де Ниро, Шон Конери, Harrison Ford и многу други никогаш...Мене никој не може да ми го замени Пачино...НИКОЈ!
Ја погоди сликата каде што не се гледа ниту еден од квалитетитеКомбинација на лепота, шарм, харизма, и талент.
Не баш. Единствени кои не можат да се исперат од Твајлајт се главните двајца. Инаку нема што да им се забележи, млади актери, си бараат шанса. Пред снимањето на Твајлајт кој можел да знае каква бљувотина ќе излезе... Ана Кендрик имала среќа што не добила главна улога. Инаку не поради тоа што Бела или како ја викаа ја имаше таа несреќа па сега ја хејтам, туку сериозно, Ана Кендрик за неа е Мерил Стрип. Не е само дека е “cute“ туку си ја знае работата девојчето. Кој не ја запазил нека си ги изгледа Up in the Air и 50/50, самообјаснувачки се. Мене ми е омилена млада актерка.Ана Кендрик
Девојкава има некаков шмек, некаква посебна харизма. Не е класична холивудска убавица ала Енџи, ама ти го привлекува вниманието со секоја сцена. Онака, cute and funny and smart. Можеби е до мене, а можеби е што совршено се соживува со секоја улога. Барем во филмовите кои сум ги гледал, Up in the Air и 50/ 50, каде ми остави впечаток и покрај тоа што улогите и` беа споредни и вообичаени. Тука Io Sono би рекол дека ќе и` треба некое време да се испере од Twilight, и тоа можеби е точно, ама точно е и дека има време да се докажува се` повеќе.
Види Ана Кендрик,Dakota Fanning
Најголем flop дефинитивно и е Twilight. Го немам гледано филмот и незнам како глуми во него, али со самото тоа што има глумено во Twilight лично за мене ќе има црна дамка во кариерата.
Го комплетира списокот на топ 3 млади актерки во моментов. Се сте кажале, доволно беше само да цитирам
Тотално се согласувам, лани растури во сите филмови во кои се појави, но не можам да ја бројам во темава, баш да е клинка, не е. Иако е откритие.Мислам дека Jessica Chastain ќе стане една од најзапамтените актерки во Холивуд баш затоа што го има оној шмек на ѕвездите од шеесетите.
Се мислев дали да ја ставам во темана, сепак 30+ има, како што видов кои други беа ставени, во годиште е тука некаде плус 2-3 години.Тотално се согласувам, лани растури во сите филмови во кои се појави, но не можам да ја бројам во темава, баш да е клинка, не е. Иако е откритие.