Невестата! :))

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Затоа се дешаават земјотреси. Ќе прават свадба и ке им се погоди песната па кога ке се раскокаат, нека издржат јанапцине уште 2-3 свадби вака весели ке им го снема она островчено.
И после ударна вест: Македонија ја нападна Јапонија со цунамито ''Весела свадба''

M

Moon Child

Гостин
Мелита дала отказ од АБ, во телевизијата немало ни парно - а добивале и пола плата

Mелита Ракичевиќ, уредничка на забавната програма во телевизија АБ, дала отказ од работното место, револтирана од односот на директорката Сашка Андревска, ќерка на сопственикот на телевизијата Бојо Андревски, објавува најновиот број на таблоидот Крема, пренесува порталот Плус инфо.

Ракичевиќ, за таблоидот Крема, тврди дека условите за работа во телевизијата, последните месеци биле ужасни, а како што вели луѓето работеле како црнци во простории без греење. За тоа време, пак, според зборовите на Мелита, директорката им давала само половина од личниот доход.

- Работата ни стана хорор. Бојо рикна, сакаат на луѓето душата да им ја земат. Мене ме третираа екстра, ама околностите се сменија оти тој банкротираше и се тргна на лошо. Ако ти се верува последните два месеци и чашите од кои пиеме во емисиите ги купував од мои пари – вели Мелита во разговорот за таблоидот Крема.

Па и јас да имам дома таков сом за ранење, и јас ќе банкротирам :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.622
Значи сега ќе ја гледаме Ана Стојановска 24/7 :)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Мелита дала отказ од АБ, во телевизијата немало ни парно - а добивале и пола плата

Mелита Ракичевиќ, уредничка на забавната програма во телевизија АБ, дала отказ од работното место, револтирана од односот на директорката Сашка Андревска, ќерка на сопственикот на телевизијата Бојо Андревски, објавува најновиот број на таблоидот Крема, пренесува порталот Плус инфо.

Ракичевиќ, за таблоидот Крема, тврди дека условите за работа во телевизијата, последните месеци биле ужасни, а како што вели луѓето работеле како црнци во простории без греење. За тоа време, пак, според зборовите на Мелита, директорката им давала само половина од личниот доход.

- Работата ни стана хорор. Бојо рикна, сакаат на луѓето душата да им ја земат. Мене ме третираа екстра, ама околностите се сменија оти тој банкротираше и се тргна на лошо. Ако ти се верува последните два месеци и чашите од кои пиеме во емисиите ги купував од мои пари – вели Мелита во разговорот за таблоидот Крема.

Па и јас да имам дома таков сом за ранење, и јас ќе банкротирам :pos:
Ај молимте линк од изворот

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Не беше работа за тоа, сакав линк од Крема ама нема врска
Не дека Мелита е некоја уредничка сите емисии барем јас ги гледам во нејзините гради, ама ми се свиѓа нејзината храброст да даде отказ и да го исплука во јавност, бидејќи пола да е точно т.е да нема парно во телевизијата значи Бојо нема пари т.е е банкрот, како дошол до него не е битно, битно е дека 10-тина години луксузен живот му се доста, бидејќи не знае да ги зачува парите.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.257
Поени од реакции
9.025
Сега најверојатно "невестата" ќе ослаби :D

Kajgana Shop

На врв Bottom