- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
На Филип личи
Не мора со глава во ѕид да се мава, да заврши судскиот процес помеѓу Македонија и Грција за ветото, па тогаш комотно и официјално нека го преименуваат во Александар Македонски.Јас сум многу разочарана зошто е наречен ,,Воин на коњ,,. Иако на сите ни беше познато, од изјавата на креаторката, дека е тоа Александар. Ова, за мене, е сериозно газење по нашето право да си ја сакаме и почитуваме историјата, и наведнување глава пред Грците.
Повеќе не се радувам со споменикот, ниту се гордеам.
Се прифаќа дека е Александар, никој и ништо друго.
Немој да не те слушни Фрчко, ќе те пукни од мање.Фрчко највеќе личи на Ацета.
И Влатче по малце, изглеа и на двајцата им е некој прапрапрапрапрапра...дедо
Што да му праам што е против антиквизација, а си личи со него Не сум јас крива гени се во прашање... ваљда :pНемој да не те слушни Фрчко, ќе те пукни од мање.
Нема никаква врска тоа вето, со конкретниот настан.Не мора со глава во ѕид да се мава, да заврши судскиот процес помеѓу Македонија и Грција за ветото, па тогаш комотно и официјално нека го преименуваат во Александар Македонски.
Избегнувај паркинзи, да не те зачека негдеШто да му праам што е против антиквизација, а си личи со него Не сум јас крива гени се во прашање... ваљда :p
јас пак мислеше на бил ладен...На Чак Норис плукнат е
УПС ЕДИТ ЕДИТ: Сакав да кажам Чак Норис личи на Александар да не ме сфати погрешно.