Па зависи што сакам од девојката ако е фина и супер со мене и ме прави среќен кога сум во нејзино присуство ја поканувам на кафе и земам број/фб/скајп ако не е слободна во
терминот кој јас сум го зацртал,ја прашувам нејзе кога и одговара,а ако не ми дава ни едно од двете земам лист и пенкало и пишувам мој број со порака знам дека ме свиѓаш или ако е несериозна јави се кучко една
.Се шалам се
зависи до ситауцијата и моментот како си се воспоставил.Но сепак сум искрен и кажувам отворено што мислам за неа како личност не како сексуален објект,но понекогаш има такви девојки што самите доаѓаат и ти доволно е само да подадеш рака,вчера тинејџерка седна до мене и самата почна муабет изгледаше пијано но и очајно
така да ја не користам луѓе а камоли малолетни девојки 18 години незнам како ги пуштаат.
Во животот се се учи само треба да се рафинира и
да си еден и единствен во нејзините очи за кога ќе отиде дома да биде фасцинирана од впечатокот што си го оставил,
а првиот впечаток е секогаш тој што треба да го оставиш најдобар,после се е лесно.Но не сакам заради една авантура моја да ја изгубам личноста како пријател.