Нај нај телевизија

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Па нашите телевизии се на многу лошо ниво и не поради ништо друго туку поради нив самите само ги интересира како да соберат пари на најлесен начин и доколку постои реален рејтинг на гледаност мислам дека не е поголем од 10% вкупно за сите домашни телевизии во однос на кабелските.али за тоа се самите виновни оти ако сакаат гледаност мора да вложуваат многу средства и нормално она што го вложуваш нема да ти се врати за месец дена како што тие сакаат но на долг рок сигурно би добиле многу повеќе,сета програмска шема кај нас се сведува на вести,вести,вести и ред некои превземени емисии и серии од надвор.Па после се страшно лути на кабелските и бараат нивно исклучување доколку работат како што треба сигурно би биле гледани,али за жал некои не се способни ни име на емиција да дадат а да не копираат а не нешто друго.

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Od makedonskive samo a1 i a2.
A Drugi poznati svetski televizii : Telefe , MTV ( Emtivi ) , AnimalPlanet , EuroSport.

М

Мрак

Гостин
мтм има најдобри спортски вести..
а1 најдобри филмови..
сител е за вести
наша тв најдобри емисии(пулс,мокош итн..)
jungle tv прекрасна музика
:toe:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
А1 од кај нас,а од кабелскава НОВА!

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Alsat-M
A1
A2
Nova
Obn
MTV 1 i 2 :pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.826
Поени од реакции
22.868
мтм има најдобри спортски вести..
а1 најдобри филмови..
сител е за вести
наша тв најдобри емисии(пулс,мокош итн..)
jungle tv прекрасна музика
:toe:

Во последно време Канал 5 ме изненадува со добри филмови..

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Од нашиве никоја посебно не би ја издвоила, од секоја има по некоја емисија или филм што ме тера да свртам на тој канал, но никоја не можам да ја издвојам како најдобра.
Од странските можам да гледам со часови програми како travel & living, discavery. Сакам да гледам документарни емисии со celebrity living, со мистерии, патувања на егзотични локации, операции, животни, екцентични луѓе и нивни навики, екстремни спортови... За жал нашиве телевизии многу ретко даваат вакви интересни емисии (со исклучок на Канал 5, кој знае одвреме навреме да изненади со некој добар документарец)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Канал 5 без мислење.

Формула 1
Лига на Шампиони
Колку толку држат некоја политичка неутралност.

Ако веќе треба да плаќаме некоја телевизија тоа нека биде Канал 5

Член од
29 август 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Кои ТВ от Србиjа,Хрватска, БИХ и Бугариа емитуват по кабловскава Телекабел и КејблТел?[/U]

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Телма ТВ. На ден на жалост бидејќи се удавија 20 луѓе, они пуштија филм со морнари. :pos: Луди се скроз. :#)))))))))))

Х

Ханзо

Гостин
Нај нај нај нај е А1. НајЛОША, се разбира. Да, даваат одлични филмови на кои им ја забораваш приказната после 15 минутните Велија реклами на секој пола саат од филмот. Еден ден ќе измерам колкаво време од денот А1 посветува на реклами, и колкав дел од тие се Велија реклами. Па ќе ги споредам со минутажата на филмовите. Па сите хрватобосански тупи серии, сите Велија емисии и она ретардираноно Ексклузив...па да видиме што останува од А1, најтелевизијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom