Најчист град во Македонија

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Prilep od eden od najnecistite gradovi premina vo ne najcist no eden od pocistite vo nasava zemja.I kontra na ona so go procitav pogore sega za razlika od porano ne e samo centarot cist tuku cistotata znacitelno e podobrena i po naselbite.
Има уште многу да се средува понастрана од центароф наш ама на добар пат се тргнати.Чек кај мене уште асфалт нема :)))))

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Има уште многу да се средува понастрана од центароф наш ама на добар пат се тргнати.Чек кај мене уште асфалт нема :)))))
Ce bidi, ce bidi.Trpenie spasenie:smir:, tocno e deka treba da se sreduva ponastrana ama na dobar pat se trgnati.Centaro ni e perfekten!!!Znajs kako vela "se ce bidi samo nas ce ne nema":pos2:.

Член од
26 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
vaka spored mene po4isti gradovi se strumica gevgelija i ohrid dodeka i palanka e 4ista

Tipuvaj

Мафијаш
Член од
22 мај 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Најчист град во Македонија е Кочани. :drk:

Daniel-PrIx

cAiR-cRew
Член од
14 јули 2008
Мислења
80
Поени од реакции
2
Najcist grad u Skopje (hahahahaha) e Cair :baeh:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Струмица немам зборови..:):helou:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Од тие кај што сум бил најчисти се крушево и прилеп...

I

IBIZA SOUND

Гостин
za zal nema takov grad vo makedonija so moze da se pofale deka e najcist

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Струмица фтњ.:pipi:

Подобро би било анкета да има. :)

Ј

јовица11

Гостин
Мислам дека наградата би ја освоил Крушево, ем мал град, ем планински, ем туристичко место. Деф Крушево. Скопје во никој случај, доволен пример олвејс раскопаната Партизанска, страшниот Битпазар, разронети и неподновени фасади на згради направени од по земјотресот и уште мал милион сокачиња...Скопје би бил многу поубав да биде среден како што е улица Македонија, ух, милина...Ни Охрид не го сметам за чист.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
КРУШЕВО И ПРИЛЕП ДЕФИНИТИВНО:toe:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
Имам одено низ повеќето градови кај нас, ама највеќе низ центарите, не низ другите делови на градовите послабо.

за најчисти мислам дека се Кочани :baeh: и Охрид

Kajgana Shop

На врв Bottom