Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Samiot naslov kazuva se!Tuka sakam da napisete sto e najubavoto nesto sto nekoj go rekol,ili go napravil za vas.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Бев излезена со дечкото што неколку месеци го меркав...се беше супер,но тоа што навистина ми остави впечаток беше кога пред цело друштво (едно 15 души) ме крена на раце,ме пољуби во уста и ми шепна:"Не лажам кога ти кажувам дека те..." :wub:

С

Сатори

Гостин
Те сакам!

:wub: Најубавата работа која некој ја направил за мене , па , да размислам. Веројатно мојот екс дечко , кој ми простуваше се на свет , а посебно кога застана пред мене и кога ми кажа дека јас сум првата за која чувствувал љубов.Чувството беше неспоредливо , сепак ... јас ја зафркнав врската.

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Najubavoto nesto sto go kazale za mene bea pofalbite za mojata skolska kariera izlezeni od ustata na direktorkata, zamenik direktor, sefot, pedagogot, klasnata i uste edna profesirka koja mi e mentor na natprevarite i vo mladinskata organizacija vo koja sum lider i toa pred mama i tate.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Темава да не наменета само за женски ????
Мене најубоо нешто што ми се имат десено , а го памтам, е мојот 18 роденден и се дешаваше во Хрватска и Организаторите на кампот ми приредија така добро изненадување на плажа со кебиња и сокчиња, свеки и ред други работи, а најбитното од се беше поклонот "оригинал ЦД" од една група од хрватска "Elemental" и не знаете колку ја бев НАЈСРЕКЕН, на НАЈСВЕТ. пошто уште пред да тргнам за Хрват. реков без тоа цд не се врака дома.

офф топик : за темава свака ти част, пошто не бев баш нешто ОК расположен али сега додека пишував се потсетив на сите тие секавања и се влеа некој Оптимизам во мене.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
osicka напиша:
Najubavoto nesto sto go kazale za mene bea pofalbite za mojata skolska kariera izlezeni od ustata na direktorkata, zamenik direktor, sefot, pedagogot, klasnata i uste edna profesirka koja mi e mentor na natprevarite i vo mladinskata organizacija vo koja sum lider i toa pred mama i tate.
Доста лажеш!:star::star::bip:

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Temava e za zenki i za maski:)Aj vratete se na tema sea...I SteF kaj so napisa za rodenden i mene mi tekna neso:)Go praev taka vo edno disko,se iznajmuva na primer za 2 saata.I zimi se sranje mi bese,ama koa otidov doma, bra4edite me 4ekaa i doma si napraiv use poubava zabava:)Bas mnogu mi bese milo:)

N

NeMiRnA

Гостин
osicka напиша:
Aiiiii i sea?Barem dobi nesto posle toa?:kajg:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Многу се неможам нешто да оддвојам...нее фер...:icon_lol:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
mene nisto ne mi teknuva , valjda uste nikoj nisto tolku ubavo ne storil za mene

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Си имам едно злато кое секојдневно ми кажува и прави најубави работи ... значи неможам да одвојам, а не би ги пишувала сите исто така ... не за друго, ќе ми паднат рацете од пишување и ќе ме отерате кај што не треба:bip: :kez: :wub:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
bef pred 2 godini na vikend na planina ali ne mi se ideshe poshto samo so edno drugo devojche odef, taka da moraf da gi ostavam i drugarkite i posebno decko mi, i celi 4 dena da ne gi vidam. a vremeto i onaka ni beshe limitirano zatoa shto samo edno leto imaf tamu.
i pred da zaminam gi nateraf da mi vetat deka ke dojdat tamu na planina na eden den barem da me posetat. je da mi vetija deka ke dojdat, ali ne im veruvav, ali dechko mi (sea bifshi e) mi reche deka ako treba i ke pretrche do tamu samo za da me vide. e sea ja ne si go svatif bukvalno ali gleam on seriozen deka bil. toj se obidel da gi izmoli site da soberat pari za taksi i da dojdat ali epten bilo skapo, taka da posle 2 dena molenje, 3tiot den fatil tochak i dojde. 65 km vozenje non stop so tochak shto samo ubacuva u 14ta brzina. i vozeshe NAGORE na planina. vozel bez prekin, samo ednash zastanal na 2 minutki za da si napolni voda. koa dojde kapnat, posle 4 saata vozenje, ja ne znam kako ne se onesvestil tamu na patot. koj napor e 4 saata da vozish po strmna nagodninka nagore u 14ta brzina, i toa na tochok shto nemashe kochenici. ali toa beshe najubavoto neshto shto do sega nekoj go napravil za mene, ili pa nekogash u zhivotot ke go napravi. i koa dojde mi kazha deka sekoja minutka na tochakot vredela samo za da me videl barem na edna sekunda...;)

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Koga vnucinjata so najmilite sjajni ocicki i najmalite silni racinja na nevest bebeski mi kazaa koooolkuuuuu mnooooogu naaaaaajmnoooogu si ja sakaat teticka.....oooo kolku samo novi sozvezdija otkriv togas!!!..
Patem ne deka se falam ama sega vnuk mi koga potporasna me zema pod negova zastita-samo neka smee nekoj da me zadeva!!!....pa da vidime!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom