Красулка
Replay & Undo
- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 1.508
- Поени од реакции
- 1.157
Slash GNR ?Наградно прашање до жениве на форумов: Кој е овој прекрасен младич?
Slash GNR ?Наградно прашање до жениве на форумов: Кој е овој прекрасен младич?
мислиш? колку дечки играат фудбал па не им се свиѓат на девојките како ОН мора да има нешто у него што лудуваатОвој Кристијано Роналдо, да не играше фудбал, мрсул на него немаше никој да сака да фрли. Таква шабанска фаца одамна не е видена. Само замислете го со џигерица и прскан тексас како продава цигари на Бит Пазар. Совршено се вклопува во сликата...
Не знам зошто вие машките толку многу се вознемирувате кога ќе се спомне името CS7.Овој Кристијано Роналдо, да не играше фудбал, мрсул на него немаше никој да сака да фрли. Таква шабанска фаца одамна не е видена. Само замислете го со џигерица и прскан тексас како продава цигари на Бит Пазар. Совршено се вклопува во сликата...
Не се вознемирувам воопшто. Само ме нервираат лагите и манипулациите. Од маркетиншки причини решија да ни го продадат Кристијано како убав. Јеби га, не е. Прав Шабан е, само тарзанки му фалат. Не сум љубоморен, само сум реален. Бред Пит е убав, некои други мажи се убави, овој е не е, сељак е од голем калибар...Не знам зошто вие машките толку многу се вознемирувате кога ќе се спомне името CS7.
Многу женски, а и машки не би се сложиле со тебе.Не се вознемирувам воопшто. Само ме нервираат лагите и манипулациите. Од маркетиншки причини решија да ни го продадат Кристијано како убав. Јеби га, не е. Прав Шабан е, само тарзанки му фалат. Не сум љубоморен, само сум реален. Бред Пит е убав, некои други мажи се убави, овој е не е, сељак е од голем калибар...
Тоа е...
Да, тој е. Кој би рекол дека позади таа коса и наочари се крие така убав човек. Море Аксл Роуз со тоа бициклистичките вода да му носиSlash GNR ?
Те молам кажи и на девојчето дека Кристијано Роналдо е шабан...Да, тој е. Кој би рекол дека позади таа коса и наочари се крие така убав човек. Море Аксл Роуз со тоа бициклистичките вода да му носи
Имаше една споредба, како изгледал пред да почне да гира фудбал и како стигнал дотука. Роналдо не е по мој вкус ама ич, но според она што го видов пред и после, парите сериозно чуда праватТе молам кажи и на девојчето дека Кристијано Роналдо е шабан...
Pretty please?
Чекајте ехее, дајте постара слика. Ова е веќе убав. Кога стигна во Манчестер да видите каков беше. Изгуглајте ако не ве мрзи CR signs for Manchester сигурно ќе се појави таа слика. Имаше на онаа коса што ја има на сликава плус една жута бланширана шишка од страна што му се тресеше. Кога го гледав во живо во Чаир кога играа младинските репрезентации на МКД и ПОР грд беше како чир. Епа јбг, парите све прават. И Рибери би го оправиле само мислам му рекоа дека ќе треба да паузира фудбал 3 месеца и затоа не прифатил.
Вечно благодарен за фотката, сериозно...
Море и убав е......сеаЗа мене КР има само многу убаво тело, ништо друго. Не е мој тип.
Нормално парите му ги смениле цртите на лицето, парите му ги обликувале очите, устата.Чекајте ехее, дајте постара слика. Ова е веќе убав. Кога стигна во Манчестер да видите каков беше. Изгуглајте ако не ве мрзи CR signs for Manchester сигурно ќе се појави таа слика. Имаше на онаа коса што ја има на сликава плус една жута бланширана шишка од страна што му се тресеше. Кога го гледав во живо во Чаир кога играа младинските репрезентации на МКД и ПОР грд беше како чир. Епа јбг, парите све прават. И Рибери би го оправиле само мислам му рекоа дека ќе треба да паузира фудбал 3 месеца и затоа не прифатил.
За мене КР има само многу убаво тело, ништо друго. Не е мој тип.
И демек овие слики докажуваат дека е убав? Има два прсти чело, уста на ситен криминалец и полуклемпави уши. Апсолутно ништо благородно не му се чита на лицето. Класичен пример на пацов. Пак велам, среќа негова што е одличен фудбалер, инаку кучињата со маст немаше да го јадат...Нормално парите му ги смениле цртите на лицето, парите му ги обликувале очите, устата.
Мачорка мислам дека секој има по некоја лоша слика, па нормално дечкото бил тогаш млад, бил во пубертет па нормално дека ќе има акни на лицето (пубертет јбг).
И секако забите секој би ги наместил кога би му се можело.