Најубави мажи (со слики)

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Овој Кристијано Роналдо, да не играше фудбал, мрсул на него немаше никој да сака да фрли. Таква шабанска фаца одамна не е видена. Само замислете го со џигерица и прскан тексас како продава цигари на Бит Пазар. Совршено се вклопува во сликата...
мислиш? колку дечки играат фудбал па не им се свиѓат на девојките како ОН;) мора да има нешто у него што лудуваат:D

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Овој Кристијано Роналдо, да не играше фудбал, мрсул на него немаше никој да сака да фрли. Таква шабанска фаца одамна не е видена. Само замислете го со џигерица и прскан тексас како продава цигари на Бит Пазар. Совршено се вклопува во сликата...
Не знам зошто вие машките толку многу се вознемирувате кога ќе се спомне името CS7. o_O

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не знам зошто вие машките толку многу се вознемирувате кога ќе се спомне името CS7. o_O
Не се вознемирувам воопшто. Само ме нервираат лагите и манипулациите. Од маркетиншки причини решија да ни го продадат Кристијано како убав. Јеби га, не е. Прав Шабан е, само тарзанки му фалат. Не сум љубоморен, само сум реален. Бред Пит е убав, некои други мажи се убави, овој е не е, сељак е од голем калибар...

Тоа е...

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Не се вознемирувам воопшто. Само ме нервираат лагите и манипулациите. Од маркетиншки причини решија да ни го продадат Кристијано како убав. Јеби га, не е. Прав Шабан е, само тарзанки му фалат. Не сум љубоморен, само сум реален. Бред Пит е убав, некои други мажи се убави, овој е не е, сељак е од голем калибар...

Тоа е...
Многу женски, а и машки не би се сложиле со тебе.
Има многу убави црти на лицето, очи, тен, а за телото да не правиме муабет. Нејсе...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да, тој е. Кој би рекол дека позади таа коса и наочари се крие така убав човек. Море Аксл Роуз со тоа бициклистичките вода да му носи:)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да, тој е. Кој би рекол дека позади таа коса и наочари се крие така убав човек. Море Аксл Роуз со тоа бициклистичките вода да му носи:)
Те молам кажи и на девојчето дека Кристијано Роналдо е шабан...

Pretty please?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Те молам кажи и на девојчето дека Кристијано Роналдо е шабан...

Pretty please?
Имаше една споредба, како изгледал пред да почне да гира фудбал и како стигнал дотука. Роналдо не е по мој вкус ама ич, но според она што го видов пред и после, парите сериозно чуда прават:)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Имаше една споредба, како изгледал пред да почне да гира фудбал и како стигнал дотука. Роналдо не е по мој вкус ама ич, но според она што го видов пред и после, парите сериозно чуда прават:)
ronwonk1.jpg

Еве како изглеал пред да го спастрат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:pos::pos:

Вечно благодарен за фотката, сериозно...
Чекајте ехее, дајте постара слика. Ова е веќе убав. Кога стигна во Манчестер да видите каков беше. Изгуглајте ако не ве мрзи CR signs for Manchester сигурно ќе се појави таа слика. Имаше на онаа коса што ја има на сликава плус една жута бланширана шишка од страна што му се тресеше. Кога го гледав во живо во Чаир кога играа младинските репрезентации на МКД и ПОР грд беше како чир. Епа јбг, парите све прават. И Рибери би го оправиле само мислам му рекоа дека ќе треба да паузира фудбал 3 месеца и затоа не прифатил.

За мене КР има само многу убаво тело, ништо друго. Не е мој тип.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Чекајте ехее, дајте постара слика. Ова е веќе убав. Кога стигна во Манчестер да видите каков беше. Изгуглајте ако не ве мрзи CR signs for Manchester сигурно ќе се појави таа слика. Имаше на онаа коса што ја има на сликава плус една жута бланширана шишка од страна што му се тресеше. Кога го гледав во живо во Чаир кога играа младинските репрезентации на МКД и ПОР грд беше како чир. Епа јбг, парите све прават. И Рибери би го оправиле само мислам му рекоа дека ќе треба да паузира фудбал 3 месеца и затоа не прифатил.

За мене КР има само многу убаво тело, ништо друго. Не е мој тип.
Нормално парите му ги смениле цртите на лицето, парите му ги обликувале очите, устата. :pos:
Мачорка мислам дека секој има по некоја лоша слика, па нормално дечкото бил тогаш млад, бил во пубертет па нормално дека ќе има акни на лицето (пубертет јбг).

И секако забите секој би ги наместил кога би му се можело. :P

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Нормално парите му ги смениле цртите на лицето, парите му ги обликувале очите, устата. :pos:
Мачорка мислам дека секој има по некоја лоша слика, па нормално дечкото бил тогаш млад, бил во пубертет па нормално дека ќе има акни на лицето (пубертет јбг).

И секако забите секој би ги наместил кога би му се можело. :P
И демек овие слики докажуваат дека е убав? Има два прсти чело, уста на ситен криминалец и полуклемпави уши. Апсолутно ништо благородно не му се чита на лицето. Класичен пример на пацов. Пак велам, среќа негова што е одличен фудбалер, инаку кучињата со маст немаше да го јадат...

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
За вкусови не се дискутираше нели така, ама Кристијано Роналдо бе? Најстрашно е што се праи некоја општа фама, па и е нонстоп у некои избори за најубав маж , као демек согласност меѓу жениве по светов постои дека типов е типац некој, и сеа треба да се согласиме сите. Посебно страшен му беше периодот кога ја шатираше косата, се си мислам дека он е по потекло негде од Балканов, башка и однесувњето му е типично балканско, да не речам селско. Сличен ко него, така со селско-балканско-шабански манири е и Ибрахимович, ама ете тој бар има нешто у него смекси, ама Кристијано и да беше најубав, со неговото однесување све фрла у вода. Па, и што толку фама по фудбалери, еве ракометарите сто пати подобро изгледаат од било кој фудбалер, Stefan Kretzschmar на пример, не е типично убав, ама е фраериште.

Kajgana Shop

На врв Bottom