leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Јака конкуренција,нема шоДа ама тие таквите се по нас :uvo:
Исто како жените со кратки коси кој паѓаат само на жени
Јака конкуренција,нема шоДа ама тие таквите се по нас :uvo:
Зборам за делот-мали нежни срценца :pos2:леле мали нежни срценца се акнав од смеа,гитарата ја пуштив од рака ко прочитав.Е тие таквите ти гарантирам дека нас не бркат.Јака конкуренција,нема шо
Исто како жените со кратки коси кој паѓаат само на жени
Мали - да не бидат високиЗборам за делот-мали нежни срценца :pos2:леле мали нежни срценца се акнав од смеа,гитарата ја пуштив од рака ко прочитав.Е тие таквите ти гарантирам дека нас не бркат.
Мали - да не бидат високи
Нежни - да нема влакна
Срценце - да биде интелегентен,мил и далеку од мачо балкански тип
Се наоѓа и за нас по некој ваков :smir:
nemaj gajle polesno se naoga takvi.Мали - да не бидат високи
Нежни - да нема влакна
Срценце - да биде интелегентен,мил и далеку од мачо балкански тип
Се наоѓа и за нас по некој ваков :smir:
Знам и го имам со годиниИако имам впечаток дека ти всушност не знајш шо сакаш
mi mavas cetki,a?ako,ako ke vidis ti..hehheheheЗнам и го имам со години
Ај не е темава за мене,давајте слики со згодни мажи
п.с. алек,да не се опиша себе си?:pos2:
ednostaven e odgovorot...onoj koj zivee na balkanotp.s. a be kakov e toj balkanski maco tip?navistina me interesira na sto asociras:smir:.
pa ne mislam deka na toa mislese.ednostaven e odgovorot...onoj koj zivee na balkanot
Colin Farell :wub:
ne mi lici na Norton,eve ti slika da se potsetis koj e tojОн може секогаш да ми сервира не е проблем
Edward Norton
Си беше и Леџер убав...
И така...
Аферим брат. Секоја чест за ова, и за тоа што личиш, и за мислењето. Па и нормално дека стр8 човек не треба да има проблем од коментар кога ќе види дека нешто е убаво. Едноставно и на стрејтерите им е убаво кога гледаат убави нешта. Не знам зошто, ама ЗОШТО тоа секогаш мора да се поврзува со сексот или ориентацијата... inaku jas sum siguren vo svojata seksualna orientacija,i navistina nemam problem da kazam za nekoj deka e zgoden ili deka e bez konkurencija...
inaku mnogu devojki mi vikaat deka sum licel na nego hheheheehehe
Аааааааааааа... види ја, конкурентка една :smir: :back:Јас сум по плави,со плави очи,без мускули,мали нежни срценца