Најубавите жени на светот по националност.

Член од
1 март 2008
Мислења
503
Поени од реакции
18
Русинки, Украинки...иако до една се....:pusk:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Македонките, Швеѓанките, Италијанките, и секако...
Русинки, Украинки...иако до една се....:pusk:
Се согласувам потполно, сите се со убава става, високи, негувани, ама си то една се, како што наведе пријателката над мене.=)

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Италијанките се во просек доста грди. Се што вреди е ставено на РАИ, не се лажете. Исто се дебело преценети и Бразилките.

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17

5. Прага, Чешка

Прага е позната по жените и пивото, но на кого му треба пиво кога крај него седи некоја прекрасна девојка како што е моделот Veronica Zemanova. Можеби таа не и најрепрезентативен пример, ама јасна ви е приказната. Прага се смета за еден од најубавите градови на планетата, а очигледно и според жените - 5-то место.​

Се согласувам, чехињите се меѓу најубавите жени на светот заедно со русинките.
Плус тоа они што имаат мерак да одат по курви многу ефтино ќе си поминат...

4. Копенхаген, Данска

За градовите на оваа листа гласаа мажи од цел свет, но најблажени се чувствуваат оние кои имале прилика да го посетат Копенхаген. Високите и убави жени направија нивниот град да котира на високото 4-то место.Само понесете речник и уживајте.
Повеќе ми се допаѓаат норвежанките и швеѓанките, единствено овие се подобри за забава. Луди журки се прават во Копенхаген, кој бил знае :)

3. Каракас, Венецуела

Граѓаните на Венецуела се многу пријателски расположени, така што и со жените е многу лесно да стапите во контакт. Толку се убави жените во Каракас, што нема зборови со кои може да се опише нивната убавина. Дали сте виделе натпревар во убавина, а Венецуелката да не е во финалето? За тоа се работи...
Не сум бил во тој дел на светот, можеби се навистина убави, но лично повеќе ми се допаѓаат европските жени...

2. Милано, Италија

Милано е еден од 4-те светски центри на модата, а каде има мода - има и убавина. Миланските модели се преубави, а покрај луксузот има и нешто друго поради кое мажите на Милано му даваат толку висока оцена - Monica Bellucci.
Во глобала италјаните и италјанките важат за убави луѓе, но не се сложувам дека се поубави од русинките, чехињите или скандинавките.

1. Рио де Жанеиро, Бразил

Оваа метропола е позната по 2 работи - плажите, и жените на плажите! А овие жени без сомнение се најубавите суштества на планетата. Секако, не се сите како Gisele, но ако го посетите овој град имате големи шанси да ја видите идната Adrianа Lima.Најдобар дел, се дефинитивно ноќите, а како што забавата тука никогаш не престанува, немојте да се зачудите ако одморот го продолжите многу подолго од планираното.
Можеби, ако најдеме уште некоја како Адриана Лима дефинитивно ќе ги гласам за први :)

Kajgana Shop

На врв Bottom