Се согласувам потполно, сите се со убава става, високи, негувани, ама си то една се, како што наведе пријателката над мене.=)Русинки, Украинки...иако до една се....:pusk:
5. Прага, ЧешкаПрага е позната по жените и пивото, но на кого му треба пиво кога крај него седи некоја прекрасна девојка како што е моделот Veronica Zemanova. Можеби таа не и најрепрезентативен пример, ама јасна ви е приказната. Прага се смета за еден од најубавите градови на планетата, а очигледно и според жените - 5-то место.
Повеќе ми се допаѓаат норвежанките и швеѓанките, единствено овие се подобри за забава. Луди журки се прават во Копенхаген, кој бил знае4. Копенхаген, ДанскаЗа градовите на оваа листа гласаа мажи од цел свет, но најблажени се чувствуваат оние кои имале прилика да го посетат Копенхаген. Високите и убави жени направија нивниот град да котира на високото 4-то место.Само понесете речник и уживајте.
Не сум бил во тој дел на светот, можеби се навистина убави, но лично повеќе ми се допаѓаат европските жени...3. Каракас, ВенецуелаГраѓаните на Венецуела се многу пријателски расположени, така што и со жените е многу лесно да стапите во контакт. Толку се убави жените во Каракас, што нема зборови со кои може да се опише нивната убавина. Дали сте виделе натпревар во убавина, а Венецуелката да не е во финалето? За тоа се работи...
Во глобала италјаните и италјанките важат за убави луѓе, но не се сложувам дека се поубави од русинките, чехињите или скандинавките.2. Милано, ИталијаМилано е еден од 4-те светски центри на модата, а каде има мода - има и убавина. Миланските модели се преубави, а покрај луксузот има и нешто друго поради кое мажите на Милано му даваат толку висока оцена - Monica Bellucci.
Можеби, ако најдеме уште некоја како Адриана Лима дефинитивно ќе ги гласам за први1. Рио де Жанеиро, БразилОваа метропола е позната по 2 работи - плажите, и жените на плажите! А овие жени без сомнение се најубавите суштества на планетата. Секако, не се сите како Gisele, но ако го посетите овој град имате големи шанси да ја видите идната Adrianа Lima.Најдобар дел, се дефинитивно ноќите, а како што забавата тука никогаш не престанува, немојте да се зачудите ако одморот го продолжите многу подолго од планираното.