За Џемс Блунт не само што му е лигав гласот, лигав е он во целост.:mist:IV43 напиша:Ако овие песни ти се тебе тажни, не мора да значи дека треба да ми се и мене, и на другите!
Зависи од тоа на шо тебе те потсеќаат овие песни...
Можда ти се пронаоѓаш во некој од текстовите или сл.
Од сите овие можам како тажна да ти ја признаам само
Queen - Who Wants to Live Forever, ама и таа не е нишо посебно, а според ова не значи дека ја иам камен срце, туку само едноставно си имам посебен и поинаков вкус од тебе.
И бај д веј James Blunt - Wiseman, ке ја спомнам мене ми е многу убава, иако многу не го обожавам пејачов, многу ми е лигав гласот![]()
То мајсторе, јас би додал и Mother.:star:Worf напиша:Pink Floyd - Comfortably numb
KaiTekk напиша:Outlandish - Aisha.mp3
ftopic:
секогаш плачам кога ќе помислам на една личност што ја засакав пред 1 ден, таа ми е како најубава песна:wub::wub::wub::wub:
ah....liebe...шлавензи дојчензи дркчензи за еден ден јухуууу! Деуче гебаунг, икеа лав стори! :bip: :kez:mr_wicket напиша:Vlado Georgiev - Zeno Bez Imena
ftopic: аман шо љубов ќе беше тоа. :lud:
Ај да не тргнуваме по тој пат. Оти ако тргнеме барем пола од нивните се тажни. Hey you, High hopes, Shine on you crazy diamond, Coming back to life, Sorrow, Wish you were here, Keep talking и плус уште еден куп други!јузер напиша:То мајсторе, јас би додал и Mother.:star: