Најреална игра?

Член од
23 септември 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
Definitivno zasega Call of Duty 4 spored mene e najrealna :toe:

Член од
4 јули 2008
Мислења
47
Поени од реакции
2
Абе најреална е Лара Крофт у Томб Рејдер

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
Call of Duty i Crysis
Пробајте ја Call of Duty на ветеран и ке видите дека е најреална
Сум ја превртел 2 пати на ветеран

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
ОК, незнам што финтата на темава ама според најреална, што мислам дека се однесува на AI во играта, дефинитивно S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Од тие поновите игри немам играно многу од причини шо имам дома една кантичка со 256 мега рам, стара графичка и уште поканта матична. А тоа за GTA дека е реална...абе дајте луѓе каде сте виделе еден човек во себе да носи неколку милиони долари, М4,MP5, базука, снајпер, бомби и башка по неколку стотици куршуми за секоја од горенаведениве. За реални игри пробајте некој Flight simulator од Microsoft, потоа Rome и Medieval 2 од Total War серијалите. Битките се стварно многу добро направени, немам зборови. Hearts of Iron би ја ставил овде, не ми е играна многу ама во сеќавање ми е останата како реална игрица. Би ја спомнал овде и Operation Flashpoint оти е една од пореалните акции досега направени. PES серијалите се исто така добри макар што и тие си имаат свои недостатоци кога зборуваме за реалност. На крај: игра која е тотално реална, симулација на вистински живот нема. Сеуште :)

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
pes 2006 bese
sea ocekuvam pes 2009 da bide najrealna

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.994
Поени од реакции
1.454
за мене најреални игри шо сум ги играл се Oblivion:Elder Scrolls и Fable:The Lost Chapters

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Најреална игра: Red Orchestra...

Kajgana Shop

На врв Bottom