- Член од
- 30 март 2012
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 234
nema ni traga od Zorba, vcera im se javiv i normalno pak isto slusam "se obrukavme so tebe" ce dojdeme utre t.e. denes i normalno gi nema. Im napomnav dokolku ne dojdat denes, narednata nedela sam ce najdam majstor i ce ga montiram vnatresnata edinica, kako gi razbrav im godi toa. inaku klimata pokaza rogovi i na greenje ili tocno kazano ne gree a gree se vika
nego @sass i kaj mene imase nekoja sumnja dali e previsoko montirana vnatresnata edinica, pa grkot prodavacot im rekol so otvoreni kapaci da se proba da sisa vozduh sto jas vece go imav probano i nemase nikakov rezultat.
Ne znam po pravo treba da se bega od ovie kineski klimi, i mene mi preci toa za da postigne i odrzava 22° treba da ja podesam na 28°, sakam ako e 22 da bide od21-23° a ne vaka da gresi za 10tina stepeni
nego @sass i kaj mene imase nekoja sumnja dali e previsoko montirana vnatresnata edinica, pa grkot prodavacot im rekol so otvoreni kapaci da se proba da sisa vozduh sto jas vece go imav probano i nemase nikakov rezultat.Ne znam po pravo treba da se bega od ovie kineski klimi, i mene mi preci toa za da postigne i odrzava 22° treba da ja podesam na 28°, sakam ako e 22 da bide od21-23° a ne vaka da gresi za 10tina stepeni