Инфо каде си налетал на неа?Случајно налетав на оваа клима,со 5 год. Гарнција,А++ ефикасност
Цена околу 21000ден
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ѓорче ПетровИнфо каде си налетал на неа?
Која продавница?Ѓорче Петров
Оваа беше продадена а продавачот рече немало вакви на лагер....незнае дали и кога ќе имало друга пратка
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Pocituvni,Bas interesno: ako pobarate na google za QUADRO AC35 CH-SC ( site ovde ja smetaat za ge-ge firma ) i gle k..ca, ce dobiete ohoho podatoci, na primer deka vo Hrvatska se prodava za 370 e sto e malce poskapo od ovde.
A za Gree Hansol GVH12TB-S3DNA3D/l ce dobiete edna golema NULA. Nema nisto, bas nisto, vo sto e problemot? Taka e izmesano ova so oznakite na GREE ni samite kinezi ne znaat sto pravat.
Jas se izvinuvam za greskata i prasanjeto e za ovoj model GWH12TB-S3DNA3D/l[DOUBLEPOST=1465546874][/DOUBLEPOST]Pocituvni,
Oznakata koja ja barate GVH12TB-S3DNA3D/I ne postoi, i zatoa nemozete da najdete nisto.
Ako barate GREE model HASNOL , so sigurnost treba da e GWH12TB-S3DNA3D/I.
So pocit,
Greemak Group
Klimata e kupena na 16.01.2016 i se odluciv za nea po losoto iskustvo so daikin RX25K2V1B+FTX25KV1B .Samata firma posle mesec dena mi ja demontirase i mi gi vrati parite 37k.Kako sto gledam na quadro.tv mu doagja isto sto i vivax. Hrvatska firma koja si naracuva elektronika i bela tehnika od kina pod svoj brend.[DOUBLEPOST=1465544991][/DOUBLEPOST]A ovie od gree si kreiraa uste eden profil, bobo5.
Ajde sega 100 posta/reklama za ovaa oznaka (koja pretpostavuvam im e vo naracka i treba da stigne)
Eve baram po vaseto HASNOL, me poprava vika deka e HANSOL i dobivam samo 5 i so bukvi SAMO PET rezultati, sto ce priznaete deka e premalku za firma so olkavo renome i rejting. kako sto se prikazuvate tuka. A vidi go ova kutro i nedolzno i izvikano i uste ne znam kakvo QUADRO AC35 CH-SC go ima na celi 3 strani.Pocituvni,
Oznakata koja ja barate GVH12TB-S3DNA3D/I ne postoi, i zatoa nemozete da najdete nisto.
Ako barate GREE model HASNOL , so sigurnost treba da e GWH12TB-S3DNA3D/I.
So pocit,
Greemak Group
Siguren si ?Opa, uste eden od Gree.
кај пазарчето,до ПРОМЕС.Која продавница?
Ona sto ti slucuva tebe e vsusnost karakteristika na nekoi inverteri koi iako se deklariraat kako inverteri vo realnost se on / off klima uredi koga treba da rabotat pod 50% snaga a inverter se samo koga imaat optovaruvanje od 50% pa nagore. Zatoa koga se kupuva inverter klima ured presudno vo izborot treba da bide i toj moment, odnosno da ima klima uredot sto poniska minimalna granica na ladenje ili greenje. Toa najmnogu za da ne se gubi komforot na ednakva postojana temperatura sto e glavna karakteristika nivna i da ne se skratuva zivotniot vek na samiot klima ured so tie palenja i gasenja postojano.Proslava zima malku ja namalivme temperaturata doma od prethodnite dve. Poradi toa imase momenti koga klimata isklucuvase-on/off efekt. Prethodnite dve sezoni skoro i da ne isklucuvase i go nemav primeteno toj on/off efekt koj stvarno mnogu me nervirase. Srekja ne bese tolku cesto, a i koga ke se isklucese, kacuvav stepen zadadena temperatura za da go izbegnam ponatamosnite isklucuvanja.
Mnogu neprijatno e na greenje da ti iskluci klimata pa po nekoe vreme povtorno da ukluci. Vo toa vreme dodeka e isklucena, poradi stoenje na vozduhot i beganje na topliot nagore se osekja kako prilicno poladno otkolku koga makar i na minimum duva po malku.
Ova deka on/off bi trebalo da e podobar za greenje od inverter go kazuvaat tie sto nikogas nemale inverter.
Toa ti e oznakata na vnatresnata edinica na hansolot nadvoresna ima druga oznaka proveriJas se izvinuvam za greskata i prasanjeto e za ovoj model GWH12TB-S3DNA3D/l[DOUBLEPOST=1465546874][/DOUBLEPOST]
Klimata e kupena na 16.01.2016 i se odluciv za nea po losoto iskustvo so daikin RX25K2V1B+FTX25KV1B .Samata firma posle mesec dena mi ja demontirase i mi gi vrati parite 37k.