Најекономично греење и ладење

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Vivax e podobar vo modulacija nema suvi defrosti poekonomicen e od Gree dodeka pak Gree ima cesti on-off ciklusi visoka modulacija nepotrebni suvi defrosti taka da moj sovet e Vivax a clenot sam neka si odluci sto ke kupi
Јас му дадов совет да ја земе грее парапетната бидејќи ја имам, му споделувам лично искуство, а ти ова што си го пишал ништо не е точно за парапетната на грее, имам јас споделено и сметки и начин на работа, ја имаш ти од вивакс ?

Член од
16 март 2019
Мислења
3.336
Поени од реакции
5.411
Јас му дадов совет да ја земе грее парапетната бидејќи ја имам, му споделувам лично искуство, а ти ова што си го пишал ништо не е точно за парапетната на грее, имам јас споделено и сметки и начин на работа, ја имаш ти од вивакс ?
Druze od LICNO ISKUSTVO i Vivax i Haier odlicno Funkcioniraat za razlika od Gree koj se so visoki modulacii on-off ciklusi suvi defrosti taka da toa e fakt za Gree koj i drugi clenovi go potvrdile toa na Forumov 99% od Gree imaat on-off ciklusi suvi defrosti i visoki modulacii Zatoa clenot sam neka si odluci sto ke kupi.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Druze od LICNO ISKUSTVO i Vivax i Haier odlicno Funkcioniraat za razlika od Gree koj se so visoki modulacii on-off ciklusi suvi defrosti taka da toa e fakt za Gree koj i drugi clenovi go potvrdile toa na Forumov 99% od Gree imaat on-off ciklusi suvi defrosti i visoki modulacii Zatoa clenot sam neka si odluci sto ke kupi.
Koe e licnovo iskustvo ?
pisuvas raboti sto ne se tocni za parapetnata na gree, ne spodeluvas licno iskustvo od vivax parapetnata poso ja nemas.
Jas vivaxot go neam, pojma neam kako raboti i ne go plukam, ama gree parapetna 5.5 iam i kazuvam deka vredi.

Член од
16 март 2019
Мислења
3.336
Поени од реакции
5.411
Koe e licnovo iskustvo ?
Haier i Vivax nemaat suvi defrosti odlicno moduliraat nemaat visoki modulacii toa e toa licno iskustvo Za razlika od Gree koj raboti so Visoka potrosuvacka/Modulacija visoka so suvi defrosti i on-off ciklusi ( ti od tvojata Parapetna Gree mozebi si zadovolen ete ti si vo tie 1% NO 99% site se zalat od Gree koj raboti so visoka modulacija on-off ciklusi i suvi defrosti )
Zatoa kazav clenot sam neka odluci sto ke kupi

Член од
13 јули 2008
Мислења
1.397
Поени од реакции
1.886
Koe e licnovo iskustvo ?
pisuvas raboti sto ne se tocni za parapetnata na gree, ne spodeluvas licno iskustvo od vivax parapetnata poso ja nemas.
Jas vivaxot go neam, pojma neam kako raboti i ne go plukam, ama gree parapetna 5.5 iam i kazuvam deka vredi.
Не познавам некој да е незадоволен од парапетни на Грее, Вивакс, Хаиер, Мидеа итн. Едноставно за тоа си се наменети климите, и си се супер во греењето. Тоа е тоа. Ама се поскапи од обичните.

Член од
10 јуни 2015
Мислења
540
Поени од реакции
858
Абе им ја земавте работата на продавачите,треба да ви дадат процент од продажба..И не знам што е поентата јас имам Хаиер мора и ти да имаш..Мада мора да признаам оти и јас западнав едно време во тој филм..
Оставете продавачите да си ја заработат платата..а секој може да сподели искуства со сопствената клима но без навреди на спротивната страна...
Поука тие земаат пари.. а Вие со прстот во рака

Член од
10 јуни 2016
Мислења
134
Поени од реакции
72
Препорака клима за соба 20м2 со добра изолација 10цм, само нека биде некоја со ниска модулација да не биде некоја фиксно 900w/h

Член од
16 март 2019
Мислења
3.336
Поени од реакции
5.411
Препорака клима за соба 20м2 со добра изолација 10цм, само нека биде некоја со ниска модулација да не биде некоја фиксно 900w/h
Odlicna klima za 20m2 so dobra kultura na rabota ( modulacija )

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.534
Поени од реакции
2.834
Член од
29 август 2019
Мислења
1.259
Поени од реакции
3.006
I iskustvo so Gree to ? Preporaka ili?
Prezadovolen, imam pisuvano nekolku posta lani zimoto, citni gi, listaj od linkov nadole i sledni nekolku strani
Сето океј... ти имаш добро искуство ама кажи му и дека грееш одлично изолиран простор со таа 18ката на Грее.
Чисто онака опиши му и што изолација имаш да си има претстава ако нема таква слична зашто му се високи сметките :)

Kajgana Shop

На врв Bottom