- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.259
- Поени од реакции
- 3.004
Штознам, веројатно за НОРДИК верзиите да имаат поголема резерва на капацитет?Pa ako e taka kako sto velis zosto tvojot kompresor od Ln35 sto ne go ostavija istiot vo Nordik verzijata.????- ako ne e bitna zafatninata
Ти што велиш?
Сигурно само за Финскиот VTT ем специфично за да го победат Кинескиот Амбер на VTT2,5ката и по сервисно има поголем издув од 3,5ката 864m3/h VS 822m3/h што нема логика, ја спремале за VTT
@Strelec @Ucrown Ај за добар сон да ве поздравам и двајцата уште еднаш со топли 7kw
Јавете ми коа ќе снимите нешто слично....
Автоматски споено мислење:
А тоа кинеските компресори од Амбер-ките имаат податок за RPS?Za Sporedba...AmberNordic i 9 i 12 imaat 123cc3 што е таму негде околу 8,322 у списоков blisku do 130kata, а ти си таму кај што пишува 5,500максимун za 092jkata
Или колку ќе врти нека врти, битно кубикажата да се гледа, таа голема да е... да се лаже прост народ!
Како да ти фали во табелкава таков податок.
И други податоци ко да фалат во табелкава, нешо штура споредбено со оние табели од Мицу компресорите.
Ееее Стрелче за да го токмиш тој кинескиот компресор со најдобриот јапонски ќе ти требаат такви податоци батка
Така на суво да го ставаш на врвот не бива!
Ама се ми се чини ако сврти некој од тоа кинеските компресори над 100RPS има од него да летнат парчиња назад до Кина
@Ucrown Позз
Последно уредено: