- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.725
- Поени од реакции
- 4.114
E stom e odgovorot licno za mene Ok- toa sto vikas deka se pika istiot brend(sekade) neke da e bas taka sum videl po kujki/stanovi i neo i favorit,i fuego,beko , st , i drugi ....znaci ima od site ,povejketo od niv ne ni znaat sto e inverter ,samo deka imaat klima toa im e vazno ni kolku trosi ni kako funkcionira ja pustaat sabajle ja gasat vecer i cekaat da se toplat i vikaat ne cini klimata ne topli, monterite krivi/prodavacot/firmata itn ....а штима ли тоа што се пика секаде истиот бренд?
и си се прашал ли зошто има толку негативен набој спрема конкретната марка?
п.с одговорот е само за тебе и не сум во состојба да се расправам со застапниците на брендот.
toa sto vikas ima negativen naboj -e toa sto nekoj ne moze da se pomiri so faktot deka ima klima koja nee tosiba/mitsubisi -e skoro na pola cena od niv a vo realnost vadi slicni i nekade i podobri rezultati ..... toa e taa odbivnost kako da im go zeme drug i taka maliot pazar tie sakaat da si prodavaat po 80 ~ 100k od parce no tuka nekoj im go krse lebot, i opss problem ..pa posle ne cini trosi toa e relna ,toa e bez eurovent .pa kinesko e pa ke rjgosala nadvoresnata po 5godini...pa ne znam sto ne iznaslusav ....