Imas videno kako izgleda voena zgrada so 50cm Sid polna tula I vlezni skali kako vcera Da se lieni.- tamu beton ima vlezeno kolku za tri novi zgradi denesni.ako, da si kupish
Sent from my iPhone using Tapatalk
Можи во Битола не чинат новите градби кој стигна има финаасии изгради станбен објект..Ako bi kupval Pak bi kupil star Stan do 1980 God PO JUS izgraden so 50cm Sid I Edna izolacija podobar Ke bidi od novite.
si kjaril voen pa se falish, kad je gagaImas videno kako izgleda voena zgrada so 50cm Sid polna tula I vlezni skali kako vcera Da se lieni.- tamu beton ima vlezeno kolku za tri novi zgradi denesni.
Samo izolacija I kako termopecka Ke bide stanot.
I bez izolacija se banja.
Дали некој ја има чистено климата вака ?
https://youtu.be/DswSrqOHXsw
Монтерот што ми ја местеше не се нафаќа за вака да ја исчисти, немало потреба. Од Битола дали има некој што ги чисти вака климите да ми препорача?! Фала, поздрав
Baraj go Toni od euroklima aMA vaka profesionalno tesko Ke najdis nekojДали некој ја има чистено климата вака ?
Монтерот што ми ја местеше не се нафаќа за вака да ја исчисти, немало потреба. Од Битола дали има некој што ги чисти вака климите да ми препорача?! Фала, поздрав
искрено не помислив на оваа опција, а сега кога дополнително и вимателно ги прочитав условите гледам дека е потребна слика само од старото грејно тело а не и од новокупениот уредЗошто монтирани?
За немонтирани се мисли. Да купат, да им дадат документи, ДА НЕ МОНТИРААТ. Ако добијат субвенција океј, ако не да ја вратат немонтирана.
Kaj mene ja cistea slicno no ja demontiraa cela vnatresna i go iscistija i izmenuvacot i turbinata komplet epten bese prljava mojava klima.Preporacaa sekoja god cistenje na vnatresnata bez demontaza tuku na licemesto i na sekoi 4-5 god so demontaza.Дали некој ја има чистено климата вака ?
E takvo chistenje sakam Kolku koshta ? Kje prasham vo Euroklima Bitola dali chistat taka , pozdrav[DOUBLEPOST=1550398721][/DOUBLEPOST]Kaj mene ja cistea slicno no ja demontiraa cela vnatresna i go iscistija i izmenuvacot i turbinata komplet epten bese prljava mojava klima.Preporacaa sekoja god cistenje na vnatresnata bez demontaza tuku na licemesto i na sekoi 4-5 god so demontaza.
Mojata 3 godini ne e ischistena samo so pravosmukalka I filtrite sho gi peram ( od strav da ne rasipam neshto ) a pred okolu mesec dena sobrav hrabrost I prv pat probav sama da ja ischistam so dezintal od apteka ja isprskav pa po 15 min so voda I tolku ama ne e ubo ischistena, jas sakam detalno ubo kako nova da se napraj se da izlezi od nea sho e sobrano vo ovie 3 godini...Kaj mene ja cistea slicno no ja demontiraa cela vnatresna i go iscistija i izmenuvacot i turbinata komplet epten bese prljava mojava klima.Preporacaa sekoja god cistenje na vnatresnata bez demontaza tuku na licemesto i na sekoi 4-5 god so demontaza.
So demontaza nad 60 evra e od 60 do 80 e 4-5 saati rabota[DOUBLEPOST=1550411144][/DOUBLEPOST]E takvo chistenje sakam Kolku koshta ? Kje prasham vo Euroklima Bitola dali chistat taka , pozdrav[DOUBLEPOST=1550398721][/DOUBLEPOST]
Mojata 3 godini ne e ischistena samo so pravosmukalka I filtrite sho gi peram ( od strav da ne rasipam neshto ) a pred okolu mesec dena sobrav hrabrost I prv pat probav sama da ja ischistam so dezintal od apteka ja isprskav pa po 15 min so voda I tolku ama ne e ubo ischistena, jas sakam detalno ubo kako nova da se napraj se da izlezi od nea sho e sobrano vo ovie 3 godini...
Poentata na vodenoto perenje e tokmu za da ne se demontira vnatresnata i bez vadenje da se ispere a celiot procesot da trae 1cas a ne 4-5casa.Kaj mene ja cistea slicno no ja demontiraa cela vnatresna i go iscistija i izmenuvacot i turbinata komplet epten bese prljava mojava klima.Preporacaa sekoja god cistenje na vnatresnata bez demontaza tuku na licemesto i na sekoi 4-5 god so demontaza.