D
Deleted member 95595
Гостин
Poznavam jas eden covek, na koj ednas mu se rasipa Mercedesot.A fati posaglam zima odma iskacaat na povrsina i videlo site lazni falbi za Midea-Vivax za koj navivaat edna cela ceta sitkaci tuka prisutni na temava, i najaktivni vo Mart, Septemvri, Noemvri i drugite potoplite meseci, pa vadat COP i mala potrosnja i slicno.....AMA site tie na penal mi se mestat na prv poladen den vo zima koga klimite im zarinkuvaat kako brod na suvo....dame i gospodo, mnogu falenata Midea Mission,so sertifikat i neznam sto uste ne.....izgleda ko smrznat glusec na prv poladen den, zamislete da e minus od -10 kako bi izgledala.
Ako e ova klima spremna za greenje ja sum Dedo Mraz
Ovaa do Prolet nema da se odmrzne kolku mraz nafatila
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?372978-Klima-uredjaji-diskusija-pitanja-procitati-prvi-post!/page880&p=5685874#post5685874
Прегледај го приврзокот 201477
Pomoc? Vikaj sea doktorot za pomoc....a da si zemel Viola so grejaci do -20 kako sto mnogumina na forumov ja imaat "Pomoc" uopste nemase da mu treba, na Ejrovent go fatile i ovoj pa sea si ja ima muvata na kapata kako da ja odmrzne.
Odma podole replika u stil na @mdeni kao sve e Ok
Прегледај го приврзокот 201486
A malce podole vtoro dijametralno sprotivno mislenje za realnata situacija so klimava, deka treba da vgradi greac i slicno.....a deka e skroz zamrznata nema polemika i jasno e, edna slika iljada zbora.
Прегледај го приврзокот 201487
Eve kaj se zaletal prijatelov, testovi imala klimata , ama sega koga mu e ko zamrzzli eskim vika netocni bile testovite
Прегледај го приврзокот 201488