Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ама мораше така пошто ако беше скроз лево завесата ќе ја дуваше. Предлог некој со што да го сокријам?Ич не ме бендисува ова, со што сакаш сокриј го, ама кога нешто кога штрчи ми е како трн во око.
Прегледај го приврзокот 221301
А зошто надворешната не на другиот зид?Да, ама мораше така пошто ако беше скроз лево завесата ќе ја дуваше. Предлог некој со што да го сокријам?
На втор спрат е, високо е доста, ќе требало со кран претпоставувам...А зошто надворешната не на другиот зид?
Е па вака му одговара и му е полесно. Една телескопска скала од 7-8 метри што секој монтер треба да ја има и на грб има да ја качува и да ја монтира.На втор спрат е, високо е доста, ќе требало со кран претпоставувам...
Никому не препорачувам со скала да мести нешто што е најмалку 30 килограми тешко. Дури и држачите е опасно да се поставаат од скала. Мора да се запазат основните услови за заштита при работа, а тоа е на висина поголема од еден метар (не сум баш сигурен дали беше таа висина), мора да постои заштитна ограда. Тој пропис не е за џабе поставен.Е па вака му одговара и му е полесно. Една телескопска скала од 7-8 метри што секој монтер треба да ја има и на грб има да ја качува и да ја монтира.)
Во Енергија имаш Vecamco канали наменети баш за клими. Тебе нема скапо да те кошта (кратко растојание)Да, ама мораше така пошто ако беше скроз лево завесата ќе ја дуваше. Предлог некој со што да го сокријам?
Ti ozbilen si? Skala se koriste za mali raboti koi se zavrsuvaat brzo i kade bi imal kontakt na 3 mesta so skalata( dve so noze i najmalku drzenje so edna raka). Kako bi se kacuval na skala so klima u race? Sansite da padne se ogromni. Samo da se tropa nesto. Odi montiraj ja ti so skala.Е па вака му одговара и му е полесно. Една телескопска скала од 7-8 метри што секој монтер треба да ја има и на грб има да ја качува и да ја монтира.)
Jas so FugenFiller gi popolnav dupkite.Во Енергија имаш Vecamco канали наменети баш за клими. Тебе нема скапо да те кошта (кратко растојание)
Види атачмент во pdf. За едно (макс) 500 денари има да ѕвони
Мада и онака како што е јас не би се комплексирал.
Дрга работа!
Не турај Пур Пена во дупките од N-причини. Прва и основна е што стандардната пена врши неверојатен притисок па може да го смачка цревото за кондензат.
Друга причина е евентуална демонтажа (во случај на дефект) . Стандардната пур-пена е камен
За оваа намена (ама само на надворешната дупка, се става пур-пена со ниска експанзија ама и тоа е проблем за демонтажа (на пример после 5-6 години кога ќе пробаш да ја вадиш за генерално чистење).
Моја препорака е да употребиш Wurth акрлен силикон кој е отпорен на влага. Овој, ако има потреба, се вади како да се работи за пластелин. И супер дихтува
Башка откако ќе се нанесе може да се мазни и обликува со вода и сл.
Така е треба само на балкон да монтираат никако на скала.Ti ozbilen si? Skala se koriste za mali raboti koi se zavrsuvaat brzo i kade bi imal kontakt na 3 mesta so skalata( dve so noze i najmalku drzenje so edna raka). Kako bi se kacuval na skala so klima u race? Sansite da padne se ogromni. Samo da se tropa nesto. Odi montiraj ja ti so skala.
Nieden monter ne bi trebalo da montira so skala, ustvari i treba da odbie da montira ako klientot ili rabotodavacot mu recat da go pravi toa so skala.