Da go donira na nekoj shto nema ni kakva.3.5kw Hansol montiran pred 5-6 god,sopstvenikot saka da go prodava.
koja bi bila realna cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da go donira na nekoj shto nema ni kakva.3.5kw Hansol montiran pred 5-6 god,sopstvenikot saka da go prodava.
koja bi bila realna cena?
Carrier e klasicen OEM brand, nisto poveke.Tosot eco...a tek kako ja sija Lclh ...koj carier koj gluposti a koja razlika na cena/kapacitet/izgled i red dr.raboti...
Автоматски споено мислење:
Ah ah ...pak ako e rebrendirana midea togas e mn.po skapa od mideata ...slicno kako so samsung klimive sto gi pravi sega midea dzabe kupuvas samsung/carier/vivax koga mideata tie istata i + poevtina.!ama kaj nas e se APP...
Vivax se pravi vo Midea NO Vivax e so ista cena kako Midea ( ne akciska tuku redovna cena ) duri nekoj modeli na Vivax se poevtini i od Midea sto e dobro eve za sporedba 2 modeli na Vivax i MideaTosot eco...a tek kako ja sija Lclh ...koj carier koj gluposti a koja razlika na cena/kapacitet/izgled i red dr.raboti...
Автоматски споено мислење:
Ah ah ...pak ako e rebrendirana midea togas e mn.po skapa od mideata ...slicno kako so samsung klimive sto gi pravi sega midea dzabe kupuvas samsung/carier/vivax koga mideata tie istata i + poevtina.!ama kaj nas e se APP...
Najubav i taka da e... pak dzabe a inaku moj predlog e najubav da se stavi za port parol na kineski klimi...Vivax se pravi vo Midea NO Vivax e so ista cena kako Midea ( ne akciska tuku redovna cena ) duri nekoj modeli na Vivax se poevtini i od Midea sto e dobro eve za sporedba 2 modeli na Vivax i Midea
![]()
![]()
VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32 по супер цена од 21.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
![]()
![]()
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 по супер цена од 29.990 ден.
3.8kW ( 12ка ) моќен ИНВЕРТЕР клима уред со греачи на компресор и кондензат и комплетно вградена Smart WiFi функција. 3год. гаранција! БЕСПЛАТНА испорака!klimi.mk
Vivax e poevtin za razlika od Midea no opravdano Vivax postoi 16 godini a Midea kako brend postoi 52 godini LINK
No Carrier i Samsung ne treba da se poskapi od Midea zatoa sto gi pravi Midea zosto da se plaka za brend toe e neprifatlivo za mene
Ne rekov deka Carrier rebrendirana Midea ne cini tuku deka so isti takvi Specifikacii ima poevtini klimi kako Carrier a toa se Midea Vivax Tosot Gree Haier znaci ovie brendovi imaat modeli so isti takvi Specifikacii kako Carrier a mnogu poevtini zatoa ne treba da se izbrzuva i da se doplaka za nalepnici.Писатело сака да каже :
Carrier за USA Made in Gree чинат
Carrier за EU Made in Midea нечинат
p.s Ама бројкиве не чтимаат на eurovent ... Midea сите 3,5 на -7 2,5/6 Carrier 3,5 на -7 2.8/9 сепак нее само налепница
Eca7 postov sto go napisa isto kako i za mene da e napisan do zbor ☺️.Zdravo
Se dvoumam za klima negde okolu 50k, koja bi bila ekonomicna, no efikasna.. Pa me interesira koja klima bi mi ja preporacale za greenje na prostor od 40 do 45 kvadrati, koj ne e tolku dobro izoliran i se naoga na severo-istocna strana od zgradata? Fala vi odnapred za pomosta.
Eca7 postov sto go napisa isto kako i za mene da e napisan do zbor ☺.
Jas razmisluvav za Gree Fairy ali deckite na forumov mi kazaa deka ja nema na lager nikade,a za amberot 3.5kW ne sum siguren dali moze za zameni klima od 5.5kW kako Fairy to.
Ajde profesionalci pomognete i na dvata,koja klima okolu 50k e najdobra vo momentov spored vas?
Iako Gree Amber 3,5 kw taa klima vsusnost e 5,5 kw po moknost zatoa sto ima kompresor od 5,5kw inverter klima Amber e mnogu jaka i mokna klima so 2- reden izmenuvac so two stage compressor taka da za kvadratura nad 40 m2 mnogu podobar izbor e AmberZdravo
Se dvoumam za klima negde okolu 50k, koja bi bila ekonomicna, no efikasna.. Pa me interesira koja klima bi mi ja preporacale za greenje na prostor od 40 do 45 kvadrati, koj ne e tolku dobro izoliran i se naoga na severo-istocna strana od zgradata? Fala vi odnapred za pomosta.
имаш опција,замена за Фери а тоа е Cooper & Hunter,5.5kw за 49000 ден,нордик варјантаEca7 postov sto go napisa isto kako i za mene da e napisan do zbor ☺.
Jas razmisluvav za Gree Fairy ali deckite na forumov mi kazaa deka ja nema na lager nikade,a za amberot 3.5kW ne sum siguren dali moze za zameni klima od 5.5kW kako Fairy to.
Ajde profesionalci pomognete i na dvata,koja klima okolu 50k e najdobra vo momentov spored vas?
Najblisku do gree fairy e tosot muse lclhEca7 postov sto go napisa isto kako i za mene da e napisan do zbor ☺️.