- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 3.962
- Поени од реакции
- 8.163
Ако ја наместам на 18 степени тогаш не крева повеќе од 500, ако ја наместам на 26 тогаш оди и до 1800 потрошувачка на почеток. Никој не ни е крив што температурите сега се топли па за 1 минута да се постигнува температура. Ти кажав на сабајле кога е изладено и се потребни 10 мин да стопли, оди до 1500, затоплува до 22 степени и потоа почнува да се намалува до 500. Вака што да затопли кога веќе е цело време 24 степени. И плус е 6кв клима, никој не очекува од таква клима да работи како 2.5кв.Koga klimata ima poveke brzini kako Hansolot pet togas koga ke ja dostigni temperaturara togas se spusta na prva brzina koja e dosta spora i sleguva na najniska potrosuvacka od107w jas ja imam videno na tolku itoa e mlako duvanje ne ladno.
Ako tvojata Tundra bese dobro programirana koga ke uklucvase nemase da odi do 1500w tuku do 700w.
A toa go nema na eurovent
И веќе кажав сто пати да не се повторувам, подобро да работи вака и да прави потопло од зададеното, отколку да зададам 24 и да се мачи да постигни 22. Се надевам ќе бидам разбран