Најдобро соло?

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Judas Priest - Painkiller и Metallica - Master Of Puppets го држат според мене најдоброто соло.

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
November Rain
слеш
:toe::toe:

Член од
28 февруари 2009
Мислења
95
Поени од реакции
0
Metallia-Master of pupets,batery,high the lights.
Deep Purple-Child in time :drk:

hiT the lights de xD

R

Reve0ke

Гостин
Pink Floyd - Comfortable numb дефинитивно најдоброто соло...

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Најдоброто соло е на најдоброто парче музика што Металика го имаат произведено во нивната кариера. Првата песна, на првиот албум - Hit the Lights од Kill 'Em All.
Значи брате..... последната минута и дваес секунди ја оргазмирам. Буквално. I shake in orgasmic pleasure. :icon_lol:
It just feels like nothing else in the world. It stirs up my frigging soul, man.
Damn!

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Можда има и појаки ама ова за мене е врв Комотно ако сака и Сатриани можи да сврши на ова!

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Еве едно од најдобрите сола на сите времина Paul Gulbert - Technical Difficulties(Racer X):helou:
Други сола:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
И Lap steel guitar е гитара нели ?

Епа, сите можат лајна да јадат за Gilmour !!!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ќе ги ставам песните, па барајте ги солажите во песната. Но искрено многу е подобро цела песна да се слушне затоа што така е наменето -а солото е дел од таа целина :)

Песниве не се по никаков редослед, едноставно збир на солажи што во последниов период ми оставиле одличен впечаток.

Сега почнуваме со солоата на стивен вилсон...тоест поркјупајн :)))

А у пм сите нивни ми се допаѓаат....сега други

За на крај ремек делата....
На оваа солото е во првите 5 минути...и е ебение од тешка класа...ама апла тешка

А одкако ќе го чуете ова можете комотнод а си акнете пиштолот на глава и да кажете боље од ова нема да чујам дур сум жив...и нема да бидете далеку од вистината...бидете трпеливи при крај од песнат е солото тука...ама верувајте вреди да се чека па и повеќе :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom