izvini vaka ali ovie shto gi imam nabroeno site se rap grupi...george1 напиша:Abe nekoi od albumive i ne se bas rap ama nema veze neso iam slusano i postuem poso se "deep underground".
eve sea go pustiv da se simne pa ke praime muabetgeorge1 напиша:Slusni go noviot album od TIM DOG - BX Warrior (2007) pa ke praime muabet dali hip hopot e mrtov. Neso najmoken i "najhardcore" album sto go imam slusano do sega, da ne zborime pa za produkcija.Coekov ima 50 godini i uste e "keep it real".Preslusajte go ako uopste mozete da go najdete pa ke praime muabet.
`TENK` напиша:eve sea go pustiv da se simne pa ke praime muabet
Pa i ne bi rekol bas deka ICP, Twisted i so koj imas tamo nabrojano deka se bas rap.Ako racunas rap so gitari u pozadina moze da praime muabet.DBG напиша:izvini vaka ali ovie shto gi imam nabroeno site se rap grupi...
ne uspeav da go simnam ponatamu ke bidegeorge1 напиша:Bas me interesira so ke kazes za albumot.Ja za ovie devet, deset godini nemam slusnato neso bolje i porealnd tekst do produkcija ...sve bukvalno.Imam 4,5 top legendarni albumi ali vakvo neso u ponovava rap istorija nemam slusano.