univerzalni se do 20cm max se.Овие кондоми се за Кинези. Да не се помали?
univerzalni se do 20cm max se.Овие кондоми се за Кинези. Да не се помали?
У превод .... Сув си долг период .Пред некое време се ебевме со една као се сакаме и останати работи..не користив никаква заштита а знам дека е доста бушена и не мирува во барање на нова бургија.. ама си викам редовно пие ракија и ќе им ебе матер на бактериите кога моча..После некое време почнав да фаќам ,,урда” на курот ама со тек на време престана пошто и ја пијам ракија..каков уролог какви заебанции..ќе давам пари на глупости..зборот ми беше избегавам кондоми..
Да бе со ракија и Сида се лечит.Абе од вакви муабети многуна глата си ја изгубиле.Пред некое време се ебевме со една као се сакаме и останати работи..не користив никаква заштита а знам дека е доста бушена и не мирува во барање на нова бургија.. ама си викам редовно пие ракија и ќе им ебе матер на бактериите кога моча..После некое време почнав да фаќам ,,урда” на курот ама со тек на време престана пошто и ја пијам ракија..каков уролог какви заебанции..ќе давам пари на глупости..зборот ми беше избегавам кондоми..
Хехе пини си кока кола и касни бурек троа..У превод .... Сув си долг период .
Пробај и ќе видиш..и заеби тие енергетски пијалоци..Да бе со ракија и Сида се лечит.Абе од вакви муабети многуна глата си ја изгубиле.
Брцни обуј, клоцни собуј.Таков бев и јас, а башка и по хороскоп сум СТРЕЛЕЦ, во подзнак „слободен“.
Ама дојдоа модерни времиња, некои велат имало некои вируси, корони и што ти ја знам..
Прегледај го приврзокот 400841
се кладам дами,суви сте,еден долг неодреден период ...Брцни обуј, клоцни собуј.
Ne bash. Vazhno e za izdrzhlivosta na kondomite