Абе сите сендвичари се исчуручија не остана место кај шо можиш асолен хамбургер да касниш... и сакам да ја искористам ова прилика да ја пофалам сендвичарата „Кај Пашето‘‘ , пред 2 месеци јадев таму и го изедов убедливо најлошиот хамбургер летово.Буре,Гиро-Гиро,Рудо јагне па можи и Бомбата и Кондор па и сите на шеталиште освен она Гоце сендвичарата сепак не прам многу проблем за скара и да Жежо редовен сум таму пошто ми е блиску
то е прво си напраја име и почнаја да се пустат ем поскапват ем се полоши ги прат иначе кај е ова сендвичарата ''Кај Пашето''Абе сите сендвичари се исчуручија не остана место кај шо можиш асолен хамбургер да касниш... и сакам да ја искористам ова прилика да ја пофалам сендвичарата „Кај Пашето‘‘ , пред 2 месеци јадев таму и го изедов убедливо најлошиот хамбургер летово.
А за Жежо , немам зборој , стварно закон му е скарата![]()
Десно од „Смешнио‘‘.то е прво си напраја име и почнаја да се пустат ем поскапват ем се полоши ги прат иначе кај е ова сендвичарата ''Кај Пашето''
аха ок значи кај шеталиште било ама не сум го знаел на име:helou:Десно од „Смешнио‘‘.
Инаку заборајв Submarine да ги спомнам, стварно добри ладни сендвичи прат. Арно му текна на Поштарот да отвори нешто такво![]()