Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Седмица се знае,јадеш еднаш и најаден си за цела недела..:)

Z

ziko bt

Гостин
Буре,Гиро-Гиро,Рудо јагне па можи и Бомбата и Кондор па и сите на шеталиште освен она Гоце сендвичарата сепак не прам многу проблем за скара и да Жежо редовен сум таму пошто ми е блиску

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Луѓе, со бивша Аркадија [која за жал, е во руини сега], ништо не може да се мери, едноставно беше фантастична храната таму. -њуб
А во моментов мене ми е фаворит кинескиот „Ѕвезден Океан“, прајслес!
Баш најубава храна ми подготвуваат таму. Фасцинирана сум, ама највеќе. :wub:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
За во Скопје сите кажуваат ај ја иако не е град за драчево да кажам :icon_lol:
Сендвичара на последна Стефанија мислам се викаше :vozbud: а за ресторан КОКО:pipi:

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Буре,Гиро-Гиро,Рудо јагне па можи и Бомбата и Кондор па и сите на шеталиште освен она Гоце сендвичарата сепак не прам многу проблем за скара и да Жежо редовен сум таму пошто ми е блиску
Абе сите сендвичари се исчуручија не остана место кај шо можиш асолен хамбургер да касниш... и сакам да ја искористам ова прилика да ја пофалам сендвичарата „Кај Пашето‘‘ , пред 2 месеци јадев таму и го изедов убедливо најлошиот хамбургер летово.

А за Жежо , немам зборој , стварно закон му е скарата :)

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Ресторан-Дивино.Многу добри работи по нормални и прифатливи цени.Што ти душа сака и колку ти сака:pipi:

Z

ziko bt

Гостин
Абе сите сендвичари се исчуручија не остана место кај шо можиш асолен хамбургер да касниш... и сакам да ја искористам ова прилика да ја пофалам сендвичарата „Кај Пашето‘‘ , пред 2 месеци јадев таму и го изедов убедливо најлошиот хамбургер летово.

А за Жежо , немам зборој , стварно закон му е скарата :)
то е прво си напраја име и почнаја да се пустат ем поскапват ем се полоши ги прат иначе кај е ова сендвичарата ''Кај Пашето''

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Najubavi hamburgeri mi se vo King Burger.mmm

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
то е прво си напраја име и почнаја да се пустат ем поскапват ем се полоши ги прат иначе кај е ова сендвичарата ''Кај Пашето''
Десно од „Смешнио‘‘.

Инаку заборајв Submarine да ги спомнам, стварно добри ладни сендвичи прат. Арно му текна на Поштарот да отвори нешто такво :)

Z

ziko bt

Гостин
Десно од „Смешнио‘‘.

Инаку заборајв Submarine да ги спомнам, стварно добри ладни сендвичи прат. Арно му текна на Поштарот да отвори нешто такво :)
аха ок значи кај шеталиште било ама не сум го знаел на име:helou:

Zoo

лошка
Член од
14 септември 2009
Мислења
39
Поени од реакции
9
ГОД БЛЕС:

РЕСТОРАН "ЛЕОНАРДО" во центарот на ОХРИД :)

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Најчесто купувам од Алби или од Жан Мари. Од 7-ца имам еднаш јадено, ми се одјаде додека чекав таа „госпожата“ таму да го спреми, и на крај не ми се свиѓаше ич, немам појма што ставиле само знам дека плесавицата од хамбургерот беше ко варена и полужива. А од рестораниве имам јадено во Ден и Ноќ, храната стварно им е топ, поготово пилешките прсти :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom