Ф
Флеш
Гостин
Ви го препорачувам Фоте сендвилчарата од Ѓорче,кај Старечки Дом .... подобар двоен хамбургер нема од кај него,за 80 денари и тоа со 2 плескавици, салата,малата,компири
))

Уште е тука кавадарчанецот, сега се враќам од таму, случајно се погоди денеска да одамСупер е јадењето у XXL, настрана што е ефтино. Сиф имам седнато 3-4 пати, ама немам приметено некоја голема разлика.
Али да јадеш/пиеш/седиш у XXL е доживљај, конобарите/конобарките се сите кој од кој, кој бил знае.
Има еден будала келнер, скроз е издишан, му дигам рака нешто да му нарачам тој ме гледа и ми мафта и он и си продужува, после му барам буковец, ми вика ааа не е тука он
.
Порано имаше една конобарка, стално беше поднапиена. Идеме еднаш со еден другар да не почасти за роденден и нарачуваме и онака уз муабет другаров вика дека не донел да не части и дека му е роденден и оваа викаа: аа епа супер, и јас ке си се почастам нешто и сите се смееме, мислиме дека се зеза. На крај носи сметката, 2 штока напишани, а никој не пиел шток од нас.
![]()
До сега ни еден хамбургер не ме воодушевил да можам да кажам - тоа е тој, мојот хамбургер од соништата. А сум јадел од десетици сендвичари, седмици, жужулиња, стоилковци, и остала багра. Се тоа просек, и под просек.
Препорачајте ми неколку ресторани кај што прават добри тестенини во Скопје.
Хм, Piccola Italia спроти универзална сала? Мене стварно ми се допаѓа храната таму, особено тестенините.![]()
Со цени како стојат? Венето разбрав биле скапи...овие како се?
Повели фб сајтот, не знам што конкретно те интересира. Го имаш менито на сликите, па можеш да си го погледнеш ценовникот.![]()