Davey Havok од A Fire Inside , Во живо пее поубаво отколку во студио !
BliND Raptus regaliter... Член од 16 јануари 2006 Мислења 3.963 Поени од реакции 361 7 септември 2008 #226 Davey Havok од A Fire Inside , Во живо пее поубаво отколку во студио !
_The Great_ Il Genio Член од 18 јуни 2008 Мислења 5.955 Поени од реакции 3.318 7 септември 2008 #227 David Coverdale [Whitesnake]
RockLady Член од 14 јули 2008 Мислења 1.449 Поени од реакции 50 7 септември 2008 #228 _The Great_ напиша: David Coverdale [Whitesnake] Кликни за повеќе... ..поштовање брат..најак е :smir: ..инаку да ги додадем и mike matijevic од steelheart ...Stiven Tayler од aerosmith ..alexi laiho од children of bodom
_The Great_ напиша: David Coverdale [Whitesnake] Кликни за повеќе... ..поштовање брат..најак е :smir: ..инаку да ги додадем и mike matijevic од steelheart ...Stiven Tayler од aerosmith ..alexi laiho од children of bodom
Спојлер Член од 12 декември 2007 Мислења 4.831 Поени од реакции 10.242 7 септември 2008 #229 Till Lindemann - Rammstein Serj Tankian - System of a Down Aaron Lewis - Staind
_The Great_ Il Genio Член од 18 јуни 2008 Мислења 5.955 Поени од реакции 3.318 7 септември 2008 #231 УУУПССС како можев да го заборавам Неговото височество...... KURT COBAIN RockLady напиша: ..поштовање брат..најак е :smir: Кликни за повеќе... Дејвид е ѕвер, поз
УУУПССС како можев да го заборавам Неговото височество...... KURT COBAIN RockLady напиша: ..поштовање брат..најак е :smir: Кликни за повеќе... Дејвид е ѕвер, поз
F FallenHypaspist Гостин 8 септември 2008 #232 The Best Resitelno Anders Fridén-In Flames!!! Covek koj ima mok vo glasot,visina,tocnost,sposobnost za golemi intervalski skokovi,i se razbira unique style. http://www.inflames.com/images/band_images/anders.jpg
The Best Resitelno Anders Fridén-In Flames!!! Covek koj ima mok vo glasot,visina,tocnost,sposobnost za golemi intervalski skokovi,i se razbira unique style. http://www.inflames.com/images/band_images/anders.jpg
*OSS* Commentless. Член од 13 мај 2007 Мислења 818 Поени од реакции 43 8 септември 2008 #233 ScaryGirl напиша: Chester Bennington-Linkin Park Кликни за повеќе... --**ЕмА**-- напиша: МАЈКЛ ЏЕКСОН Кликни за повеќе... Би ги додала:
ScaryGirl напиша: Chester Bennington-Linkin Park Кликни за повеќе... --**ЕмА**-- напиша: МАЈКЛ ЏЕКСОН Кликни за повеќе... Би ги додала:
eddie vedder Член од 2 септември 2008 Мислења 31 Поени од реакции 1 8 септември 2008 #234 EDDIE VEDDER
T the Carpenter Гостин 8 септември 2008 #235 Роберт Плант од Лед Цепелин Слика не можам да ставам пошо е покомплицирано направено од колоквиум на Физика на ПМФ
Роберт Плант од Лед Цепелин Слика не можам да ставам пошо е покомплицирано направено од колоквиум на Физика на ПМФ
Xfire fino alla fine Член од 9 август 2008 Мислења 7.342 Поени од реакции 2.235 8 септември 2008 #236 James Hetfield (Metallica) Corey Taylor (SlipKnot) Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Chester Bennington (Linkin Park) Jonathan Davis (Korn) Jon Bon Jovi (Bon Jovi) Еве ја мојата топ листа некако од прилика вака би изгледала!
James Hetfield (Metallica) Corey Taylor (SlipKnot) Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Chester Bennington (Linkin Park) Jonathan Davis (Korn) Jon Bon Jovi (Bon Jovi) Еве ја мојата топ листа некако од прилика вака би изгледала!
Маца_мк ♫♥good girl gone bad♥♫ Член од 13 февруари 2007 Мислења 6.421 Поени од реакции 464 8 септември 2008 #237 уфф, многу ми паѓаат на памет: Bryan Adams Ne-yo Chris Brown Steven Tyler Seal Steve Miller Dan Wilson Justin Timberlake Lenny Kravitz George Michael John Mayer Robbie Williams Tizziano Ferro Usher епа тие, `малку` се
уфф, многу ми паѓаат на памет: Bryan Adams Ne-yo Chris Brown Steven Tyler Seal Steve Miller Dan Wilson Justin Timberlake Lenny Kravitz George Michael John Mayer Robbie Williams Tizziano Ferro Usher епа тие, `малку` се
Xfire fino alla fine Член од 9 август 2008 Мислења 7.342 Поени од реакции 2.235 8 септември 2008 #239 the Carpenter напиша: Онај од Токио Хотел машко е?:nesvest: Кликни за повеќе... Да зошто? :nesvest:
T the Carpenter Гостин 8 септември 2008 #240 Онака прашувам. Уствари џабе прашувам кога не сум на власт. **************** Патем друг добар вокал според мене е Роб ХАлфорд од Џудас Прист
Онака прашувам. Уствари џабе прашувам кога не сум на власт. **************** Патем друг добар вокал според мене е Роб ХАлфорд од Џудас Прист