- Член од
- 2 април 2009
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
najdobar komentator e od A1 dragan nikolovski a za najlos ne znam
Игор Трпески - Најбољи
ДраЃан Николовски - Најтапа
Дата : 08-09-08. Види првин кога е напишано и намали си фонтот малце.Dobro be imas ti sluh??????
Igor Trpevski najbolju pa covekot e padnat o mars
koga ke pocne da vika ..............ajajajaajaj.........
mi glumi nekoj spanec, a moze komotno na Dragan Nikolovski voda da mu nosi
A za najbolju komentator glasam za Janko Ilkovski covekot e cepki neznam dali ste go slusale ama e zakon
Не го знам по презиме ама ако е Јанко од наша тв толку и ти знаеш темата е најдобар и најлош коментатор а не некој што највеќе треска глупости и прави смешки.
A za najbolju komentator glasam za Janko Ilkovski covekot e cepki neznam dali ste go slusale ama e zakon
Не го знам по презиме ама ако е Јанко од наша тв толку и ти знаеш темата е најдобар и најлош коментатор а не некој што највеќе треска глупости и прави смешки.
Дата : 08-09-08. Види првин кога е напишано и намали си фонтот малце.
Па до тогаш не знаев како коментира игорче и под импресии од натпреварот против Шкотска мислам дека беше го пишав тоа.И следен пат исклучи Caps Lock и не ставај во болд.Ме тераш да одам Оф-Топик затоа не реплицирај на постов ќе не бришат и двајцата.A STO IMA VRSKA DATATA SO SLUHOT????????
кој е тој влатко арсов ?! кај коментира А1 хедис лига или мак првенствоA1 има најдобри...Влатко Арсов и Драган Николовски...А за најлош од Сител, само му го заборавив името...:helou: