Најдобар и најлош коментатор

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Најлоши има многу а најдобри ми се од Алфа.Млади коментатори што се разбираат од фудбал и доколку нема нешто шанси даваат информации за играчи некои што прв пат ги гледаш.

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Игор Трпески - Најбољи:zver:
ДраЃан Николовски - Најтапа :tapp:

Dobro be imas ti sluh??????

Igor Trpevski najbolju pa covekot e padnat o mars
koga ke pocne da vika ..............ajajajaajaj.........
mi glumi nekoj spanec, a moze komotno na Dragan Nikolovski voda da mu nosi

A za najbolju komentator glasam za Janko Ilkovski covekot e cepki neznam dali ste go slusale ama e zakon

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
A1 има најдобри...Влатко Арсов и Драган Николовски...А за најлош од Сител, само му го заборавив името...:helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.994
Поени од реакции
1.451
Dobro be imas ti sluh??????

Igor Trpevski najbolju pa covekot e padnat o mars
koga ke pocne da vika ..............ajajajaajaj.........
mi glumi nekoj spanec, a moze komotno na Dragan Nikolovski voda da mu nosi

A za najbolju komentator glasam za Janko Ilkovski covekot e cepki neznam dali ste go slusale ama e zakon
Дата : 08-09-08. Види првин кога е напишано и намали си фонтот малце.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Не го знам по презиме ама ако е Јанко од наша тв толку и ти знаеш темата е најдобар и најлош коментатор а не некој што највеќе треска глупости и прави смешки.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
најдобар за мене е Горан Стерјов од А1 ...зна4и 4овекот како знае да се изразува тоа е 4удо...а најлош дефинитивно игот трпески од сител...по глуп коментатор не сум видел

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Не го знам по презиме ама ако е Јанко од наша тв толку и ти знаеш темата е најдобар и најлош коментатор а не некој што највеќе треска глупости и прави смешки.

SO TOA STO TROPA GLUPOSTI I PRAVI SMESKI COVEKOT E NUMBER 1
ZATOA STO NEMA KOMENTATOR KAKO NEGO, SPORED MENE KAZUVA COVEKOT SE STO SI MISLI I TOA MI SE DOPAGA, I ZATOA KOGA REKOV DEKA E ZAKON SE PODRAZBIRA DEKA E NAJDOBAR ILI TREBA DOPOLNITELNO DA TI SE OBJASNI??????

Дата : 08-09-08. Види првин кога е напишано и намали си фонтот малце.

A STO IMA VRSKA DATATA SO SLUHOT????????

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.994
Поени од реакции
1.451
A STO IMA VRSKA DATATA SO SLUHOT????????
Па до тогаш не знаев како коментира игорче и под импресии од натпреварот против Шкотска мислам дека беше го пишав тоа.И следен пат исклучи Caps Lock и не ставај во болд.Ме тераш да одам Оф-Топик затоа не реплицирај на постов ќе не бришат и двајцата.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Има многу повеќе лоши отколку добри кај нас. Од подобрите се Д. Николовски од А1, Златко Калински - легендата мора да се спомне, и коментаторите на Алфа се добри.
А убедливо најлоши се Влатко Арсов од А1 (невидени глупости кажува и се кочи како Intel 1.0), и Игор Трпевски... човекот може да те уплаши кога коментира!

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Дефинитивно најдобар коментатор е Златко Калински.
А за најлос немам никој

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Најлоши
1 Крсте Галевски (молам Бога да не му дадат да коментира ЛШ)
2 Игор Трпевски (за Игор немам коментар)
3 Од Телма еден заспан немам појма како се вика ( леее овај колку ме нервира)

Најдобри
1 Горан Стерјов (браво за човеков, секогаш знае што зборува, концентриран, не треси глупости, во тек е со настаните, да ти е мерак да го слушаш)
2 Југослав Костовски ( слично со Стерјов)
3 Зоран Мишевски ( е тоа беа времиња, кога Тера даваше италијанско)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На Игорче и тој колегата неков Зоран Николовски треба да им дадат инвалидска пензија, греота да не им дадат.

К

кременко

Гостин
A1 има најдобри...Влатко Арсов и Драган Николовски...А за најлош од Сител, само му го заборавив името...:helou:
кој е тој влатко арсов ?! кај коментира А1 хедис лига или мак првенство

за мене најдобар коментатор без конкуренција е златко калински кој ако пренессува мтв утакмица од трета лига македонија ке ја направи како да играат бразил-аргентина а најлош е тој од канал 5 , не е златко не е ниту зоран туку тој третиот му го заборавив името,а и тој од телма

Kajgana Shop

На врв Bottom