Најдобар Ф1 пилот на сите времиња

Најдобар пилот на сите времиња?

• Михаел Шумахер

Гласови: 102 60,0%
  • Аиртон Сена

Гласови: 50 29,4%
  • Алан Прост

Гласови: 1 0,6%
  • Најџел Мансел

Гласови: 1 0,6%
  • Хуан Мануел Фанџо

Гласови: 6 3,5%
  • Џеки Стјуарт

Гласови: 3 1,8%
  • некој друг

Гласови: 7 4,1%

• Вкупно гласачи
    170
Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
И ова шо го зборувате демек тогаш немало електроника и било потешко а сега само седат и болидот си вози сам. Во 50 год возеле со 150 км/х а денес возат со 350 км/х и обичен човек можи да вози автомобил со 200 км/ х. Овие споредбиве ви се гола вода шо ги прајте, а за местење имало има и ќе има во секој спорт. Само некој застанува на среде патека а на некој во боксот му се заглавува цревото од нафтата му паѓа раткапната итн.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Да ама во 50тите се било во рацете на возачот,сега само еден мал дел му припаѓа него.Се друго зависи од подготвеноста на болидот.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Тешко е да се споредуват бидејќи секој возел во различен период со различни правила и различни болиди.
Јас би рекол Шумахер, ми беше фаворит додека возеше, едвај чекав наредна Ф1 трка, без разлика што ги газеше сите пред него мене ми беше максимано интересно првенството и ги броев деновите до наредната трка... Можеби да бев роден во ерата на некои од другите возачи моето мислење би било разлино, меѓутоа, се што знам за другите возачи е од ЈуТуб, така да Шуми e my best F1 driver.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Според мене Шуми без конкуренција

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Шумахер...Кога возеше Шуми немаше трка да пропуштам,и сите возачи и тимови ги знаев. Ама сега кога дојдоа овие новите само 10 возачи знам и 5 тима :toe: :toe: :toe:

Тиња

Водоматач
Член од
10 мај 2009
Мислења
64
Поени од реакции
4
Ај сега уште некој да речи дека му ги наместиле на Шумахер титулите и се ќе биде во ред. Секој шо знај да број до 10(7) ќе кажи дека Шумахер е најдобар. А вие кој си фаворизирате тоа е друга работа. Се бројат титулите а не бројот на претицани болиди во трката или бројот на тешки конкуренти.
и ја сум читал поише за шуми него што сум го гледал, ама ако мислиш дека забораваме оти ги забранија гумите на мишлен во сред сезона, па амортизерите на рено исто така во сред сезона (откако претходно биле проглаени од ФИА за легални), дека барикело застануваше на два пати да го пропушти швабото да победи, дека првата титула на шуми му била во судар со кој го уништил дејмон хил како ривал во 94, а дека во 97 го учукал и вилнев по што бил казнет со бришење на сите поени од сезоната... на идентичен начин и кими стана првак во 2007, ферари не е способен да освои титула без мучка. да не беа рос браун и жан тод, шуми ке беше обичен мочко со памперс у комбинезонот

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
и ја сум читал поише за шуми него што сум го гледал, ама ако мислиш дека забораваме оти ги забранија гумите на мишлен во сред сезона, па амортизерите на рено исто така во сред сезона (откако претходно биле проглаени од ФИА за легални), дека барикело застануваше на два пати да го пропушти швабото да победи, дека првата титула на шуми му била во судар со кој го уништил дејмон хил како ривал во 94, а дека во 97 го учукал и вилнев по што бил казнет со бришење на сите поени од сезоната... на идентичен начин и кими стана првак во 2007, ферари не е способен да освои титула без мучка. да не беа рос браун и жан тод, шуми ке беше обичен мочко со памперс у комбинезонот
Ако има нешто за комплекси одма да си земеш.....збориш за ферари...ај да збориш така за мекларен па да те разберам.
За поделани информации прочитај ја историјата на ф1.

Тиња

Водоматач
Член од
10 мај 2009
Мислења
64
Поени од реакции
4
мекларен рулз, затоа што игра чисто никад возач како шумахер нема стапнато таму. сите зла у ф1 доаѓаат од црвените бандити

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
мекларен рулз, затоа што игра чисто никад возач како шумахер нема стапнато таму. сите зла у ф1 доаѓаат од црвените бандити
ОК.....збориш за оние со 0 бодови...за тие со најголемиот скандал во Ф1....па минарди се сто пати почисти од нив бе...
ОМГ што све не оди по земјава.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Оти на Маса не му наредија лани бре. Или само на Шумахер му местат. Нели памтиш лани кога во последниот круг наводно на Глок му се деси чудо и му застана болидот. И сега кој мести да слушнам ?
Туку заборајв Ферари беа местачи во времето на Шумахер оти татко му од Шумахер беше судија па му беше страв да не ги испозатвори сите па ај детево да му го напрајме 7 кратен шампион. :vozbud:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Глок застана поради наводното не менување на гуми,такоѕвано не турил гуми за дожд туку продолжил со оние за суво.Иначе тиња може да му наместат трка а не титула.Така да лечи си комплекси у темата Фан Клуб Мекларен-Мерцедес.

aleksandar13

Супер Админ во наводници
Член од
18 април 2009
Мислења
91
Поени од реакции
3
Михаел Шумахер нормално

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ај да не ве бришам, не терајте оф топици.

Kajgana Shop

На врв Bottom