Најдобар Македонски Бенд!

Најдобар Македонски Бенд

• Мизар

Гласови: 45 11,5%
  • Леб и Сол

Гласови: 128 32,7%
  • Суперхикс

Гласови: 93 23,8%
  • Архангел

Гласови: 77 19,7%
  • Анастасија

Гласови: 13 3,3%
  • Кисмет

Гласови: 0 0,0%
  • Two Sides

Гласови: 4 1,0%
  • Suns

Гласови: 1 0,3%
  • Чиста околина

Гласови: 25 6,4%
  • Бадминтонс

Гласови: 5 1,3%

• Вкупно гласачи
    391

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Еј, а каде е Падот на Византија???? Или како што еден кретен еднаш рече: Паднал од Византија :):):)
кај се тие на анкетава, од нив се изродија МИзар, Архангел, Лола Стеин, и сите останати. Каде се и Ласт експедишн?

Член од
10 јуни 2005
Мислења
3.399
Поени од реакции
19
јузер напиша:
I pak istata sostojba... Padot na Vizantija mora da go ima!
а така а браос, за муабетов
Од другата страна на вратата
Сепак истата состојба

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Доаѓам дома гладен ко куче
отворам врата
нема ништо за ручек,
ја гледам мајка ми нешто филозофира
ја фрлам од прозор и одам да се туширам
каде си Енко....

Ласт Експедишн

А за "падот", нема збор. јас, копук копиљосан, ојдов на концерат пред да си се раскурцаат. Татко ми сакаше да го маа чичко ми што ме однел, не за друго, научив да пијам и не престанав, а ептен копиљ бев.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Д.Н.О, Архангел, Санаториум и Суперхикс

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
нема место во анкетата за сите бендови, ставени се само тие што бе амоментално спомнати, ама затоа темата е отворена да кажете тие што не се спомнати или ги нема во анкетата

V

Vlad II Draculea

Гостин
NE cul za niv posto leb i sol bea proglaseni niz cela YU... a sega samo tose se slusa... jas raziram deka ne saka site ali nemojte da ziveete na starite YU snista.. idat novi vremija.. pa Two sides, Inhibit itn.. se nekoi decki sto se malku povejke kreativni otkolku nas ovde pred comp da tresime gluposti..

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
vo odnos uspeh, prodadeni albumi, popularnost, promocija na svetsko nivo -- zar ima prasanje? se znae koi se.
Po kvalitet za moe uvo - Mizar i kismet.

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Vlad II Draculea напиша:
NE cul za niv posto leb i sol bea proglaseni niz cela YU... a sega samo tose se slusa... jas raziram deka ne saka site ali nemojte da ziveete na starite YU snista.. idat novi vremija.. pa Two sides, Inhibit itn.. se nekoi decki sto se malku povejke kreativni otkolku nas ovde pred comp da tresime gluposti..
Идат нови времиња, но додека новите бендови не го докажат својот квалитет дома и во странство, додека не извршат влијаниа на други бендови, други култури...не можеме да ги прогласиме за успешни.
Овде се зборува за постари групи кои имаат многу многу концерти, настапи...

Ако повеќе членови се одлучат дека некој бенд го заслужува местото во гласањето, а некој бенд што е веќе на листата а нема ниту еден глас, ќе ја промениме анкетата:)

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
T.Б Трачери, Таратур, Steel Temple...

Kajgana Shop

На врв Bottom