Најгрди автомобили низ историјата

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Бре, фала што ми кажавте како изгледа TVR.

Не зборувам за деталите, зборувам за изгледот на концептот на Ферари.

И грда кола е, барем за мене нели? Ако е за вас убава, тоа е ваш проблем, нема да се расправаме за вкусови.

Tuscan

Sagaris.

Комбинација од двете!

Гледајте линии, форми, целиот кокпит.

Треба да е ФЕРАРИ! Ферари се знае што и како треба да изгледа.

Баланс на линии, светла...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Личи на TVR поприлично навистина мада во живо кога га видов изгледаше интересно несекојдневно :smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Колку треба да си патетичен за да те бришат од темата за грди автомобили? Изгледа премногу.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Колку треба да си патетичен за да те бришат од темата за грди автомобили? Изгледа премногу.

Ама навистина, нема логика да го тура некој Ferrari во оваа тема. Ќе дојде некој од страна ќе ви се смее. Еве на пример блогерџија вика дека ова Ferrari било копија на TVR. Но доколку малце размисли и разгледа по нет ќе увиди дека всушност задните светла се од Enzo, со таа разлика што се единечни а предни модифиицирани светла од Modena.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ама навистина, нема логика да го тура некој Ferrari во оваа тема. Ќе дојде некој од страна ќе ви се смее. Еве на пример блогерџија вика дека ова Ferrari било копија на TVR. Но доколку малце размисли и разгледа по нет ќе увиди дека всушност задните светла се од Enzo, со таа разлика што се единечни а предни модифиицирани светла од Modena.
Види вака се е ствар на вкус. На темава може да се најде се и сешто произведено во авто-индустријата (на втората страна има Ламборџини :toe:) ако едно возило вреди седумцифрена сума на евра незначи и дека е убаво. Некаде ке го начекаш и легендарниот ДС, кој искрено мене ми е преубав, но на некој не му се бендисува.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Да и тоа што викаш, не се сите луѓе родени со вкус.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Да и тоа што викаш, не се сите луѓе родени со вкус.
Сака да каже дека сите имаат различен вкус. Кој може да биде ист, или различен од нашиот.
Некој на пр. обожава како изгледа Smart Fortwo, a јас го сметам за шпорет :).
Така да...за некого и Ферари од незнам колку пари, што неможеме да го имаме во овој живот, е тотално промашување и грдотија, за тебе е најубав продукт од Ферари, а некој е рамнодушен...
Затоа, не е во ред да се осудува човек заради вкусот.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Сака да каже дека сите имаат различен вкус. Кој може да биде ист, или различен од нашиот.
Некој на пр. обожава како изгледа Smart Fortwo, a јас го сметам за шпорет :).
Така да...за некого и Ферари од незнам колку пари, што неможеме да го имаме во овој живот, е тотално промашување и грдотија, за тебе е најубав продукт од Ферари, а некој е рамнодушен...
Затоа, не е во ред да се осудува човек заради вкусот.
И баш заради тој вкус, некој вози Форд, некој мерцедес, некој пежо некој БМВ. Не дека неможат да си ги дозволат, барем просечните возила речиси сите можат (исклучувајки ги смртниците од Македонија :helou:) да ги купат, пресуден е вкусот и изгледот на возилото...

Kajgana Shop

На врв Bottom