Најголемата глупост што сте ја направиле

Borce Kolcak

Здружение на пензионери
Член од
21 јуни 2009
Мислења
26
Поени од реакции
1
му го тргнав столчетоп на наставникот намерно

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Му ја крадев колата на комшијата! Ме фати:vozbud: Сељачиште бе :tv:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
неми текнува кој е мојата најголема глупост:toe::toe:

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
Najgolema Glupost so sum ja napravil e da ja prasam nastavnickata po angliski : Nastavnicke pusite , ama cigari " Zenata se navredi i iskoci cas posle sum se izvinuval

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
И реков на наставничката дека е со вода праена и ја мавав со шестар.Позз боге.

Иначе кога сме кај физичко наставникот,жена му од мене трудна остана(од што го пцуев)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
vo osnovno go pcuev nastavnikot sto ni predavase fiskultura...nejkese da ni dade topka da igramo fudbal..ni velese ke trenirame denes...i ja se izneveriv i mu rekov aj u PM

PS.Nikola Volkovo ti da ne si nesto moderator ovde pa da im kazuvas na drugite da ne postiraat...a ti sakas da bildas postovi

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
На наставникот по физичко у основно му реков "Да ти е*ам жената" и ме запиша у забелешка.

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
OOO so toj mrdnatiot teski vreminja sme imale ( aa da dade gospod kerka mu na morkov da ja ostavi nevinosta ) Mi imase staveno kec bidejki sum trcal sporo peer i posle go pcuevme cel den . Ti teknue ?

Skunk_skopje

MZT TILL I DIE
Член од
15 февруари 2009
Мислења
179
Поени од реакции
16
najgolemata glypost mi bese so ukradov mastika od tafika:kesa:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ми текнуе као да не ми текнуе.А се сеќаваш на онаа добрица(македонски)сеа на крај на година.Многу јака се праеше.Јас до последен ден нема да ве оставам ако сте 8мо.И сирота таа највише го изеде на крај на година.Таков ремет не паѓа секојден.Ако ми текне ќе пишам со и праевме.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
најголема глупост до сеа што сум можел да ја напраам е да зеам со тиква(бидејќи живеам блиску до автопатот Е-75)да искршам стакло на едно комбе кое поминуваше:nesum:После тоа чоекот ме бркаше али ја чур да ме нема:):)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
се качив на мотор со ролерки..на симнување се изгорев од ауспух:vozbud:
а да ..и прв степен англиски бев..и братуцед ми ме зеза ми вика да ја прашам наставничката "are you fucking crazy cow" и ја ја прашав..
мм..у школо 5 одд едно дете ми вика ај не можеш да лупаш врата додека не се скрши. и ја ја лупав и ја скршив..

Kajgana Shop

На врв Bottom