Научни чуда во Ку`ран

Член од
23 август 2012
Мислења
30
Поени од реакции
21
Стела ти се смееш, ама не знаеш колку чуда имало у Куранот навистина.

Прочитај ја темава.

Ќе најдеш одговор на прашањата дали се мешаат солена и слатка вода.
Колку неба над главата гледаш на пример.

Јас не знаев дека спермата се создавала некаде у кичма.

Итн.

Имаш материјал за прелистување:P

Е да де, ама види го почетокот :"За разлика од Стариот Завет ....итн"......
мислев дека е кампања :pos:

Член од
23 август 2012
Мислења
30
Поени од реакции
21
Па да кампања e

"Знаењето е моќ. Науката е моќ. Читајте Куран"[/qu

За работите да ви станат појасни (што има да се мачите да мислите се е измислено,само терајте како коњи и мозокот никако не го користете...заклучокот го изоставиле )

Член од
23 август 2012
Мислења
30
Поени од реакции
21
ne veruvam deka go koristis da go koristese ne ke go navredese dugiot forumdzija.

Кој форумџија сум го навредила? Не ми наметнувај сопствени ставови како мои грешки...Ако мислш на мојот коментар во врска за заклучокот од оној линк кој Вие ми го пративте јас не му се обратив на форумџијата, само пишав дека на гореспоменатито линк му треба заклучок...Не си ме сватил...Па дали веруваш дали и колку го користам мозокот не е важно, провери колку Вие го кориситите иститиот.Добра ноќ

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
Очигледно (уште кога куранот ти е научна книга-што да се оќекува ) се погрешно си сваќаш -продолжи така :tapp:
kuranot ne naucna kniga tuku i prethodi na naukata koja e vo soglasnost so sovremenite denesni soznanija. se pogresno si svakas - prodolzi taka .

Член од
23 август 2012
Мислења
30
Поени од реакции
21
kuranot ne naucna kniga tuku i prethodi na naukata koja e vo soglasnost so sovremenite denesni soznanija. se pogresno si svakas - prodolzi taka .
Во кое одделение и по кој предмет си учел дека Куранот и претходи на науката???Тоа те научил некој стерешина од комшилук кој зима плата за да продаваш магла....Сте ја позајмиле методологијата за манипулација од сективе...

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
Во кое одделение и по кој предмет си учел дека Куранот и претходи на науката???Тоа те научил некој стерешина од комшилук кој зима плата за да продаваш магла....Сте ја позајмиле методологијата за манипулација од сективе...
abe celiot pamet si ti , ti tece od mozokot sto imas poveke.

Член од
23 август 2012
Мислења
30
Поени од реакции
21
abe celiot pamet si ti , ti tece od mozokot sto imas poveke.

Немаш одговор?
Па ќе немаш нормално , а ќе немаш одговор и на уште многу прашања зашто за нив нема да пишува во Куранот....За фразава да не коментирам-НЕ ВРЕДИ :rolleyes:

Член од
30 август 2012
Мислења
15
Поени од реакции
2
Garfield nikoj od nikogo nebara da se preobrati kako prvo , kako vtoro ako ne ti se dopagjaat vakavi temi so dokazi pa nemozjes da gi pobies tie dokazi nemora da spamiras i da treses zeleni kraj krajev nemora ni da komentiras na ovaa temaa zaobidzi....

A ovie primeri se slikovito izrazeni za tie sto neznaat da citaat ili pak gresno citaat da pojasnam Dokazite se Tuka, Kuranot e Tuka otvorete procitajtegi navedenite primeri i uveretese deka toa e napisano pred 1400 godini sega jasno mi e deka boli faktot sto da se zjivee 2000godini vo laga i zabluda.

Ama Alah dz.sh e golem i prashta.
momce aj prosvetli se malku educiraj se malku povekje pa posle zboruvaj koj kako i vo sto zivee.ne go negiram Ku'ran-ot ama i ti ne se opustaj mnogu

Kajgana Shop

На врв Bottom